Af - 09/03-16 13:46

Kim Kardashian svarer kritikerne igen: Jeg har RET til at være sexetKim Kardashian svarer kritikerne igen: Jeg har RET til at være sexet

Selfie-dronningen forsvarer sig.

Bildstrecke im Grossformat »

I løbet af ugen har Kim Kardashian delt to nøgenbilleder, som selvfølgelig har fået internettet til at koge. Alle har en mening om den kendte realitystjerne - især når hun smider kludene.

Andre stjerner som Bette Midler, Miley Cyrus og Chloë Grace Moretz har kritiseret Kim Kardashian for at smide tøjet. Se deres beskeder til Kim her:

Men i bedste Kanye West-stil gik Kim Kardashian helt amok på Twitter over de kritiske røster, som mener, at hun lærer kvinder, at det kun er deres kroppe, som har betydning for deres selvværd.

Hun startede ud med et sassy comeback, hvor hun lige skulle blære sig med, hvor mange penge hun tjener.


Så fik Bette Midler svar på tiltale.


Derefter var der en lille sviner til Chloë Grace Moretz.


Senere kom Kim Kardashian med en mere seriøs forklaring på, hvorfor hun viser nøgenbilleder af sig selv på de sociale medier.

Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk bliver så berørt af, hvad andre folk vælger at gøre med deres liv. Jeg tager ikke stoffer, jeg drikker næsten aldrig, jeg har aldrig begået noget kriminelt - og alligevel er jeg en dårlig rollemodel, fordi jeg er stolt af mig krop?

Det skriver hun på sin hjemmeside.

Hun skriver videre, at hun gerne vil være med til at bruge sin status som kendis til at andre kvinder også skal få det godt med deres krop.

- Det er år 2016. Body-shaming og slut-shamning - jeg har det sådan, nok er nok!

- Jeg er em mor. Jeg er en hustru, en søster, en datter, en entreprenør og jeg har ret til at være sexet, slutter Kim Kardashian sit indlæg.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian har fjernet nøgen-bjælkerne

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian snyder sine følgere med nøgenbillede

LÆS OGSÅ: WOW: Kim Kardashian får nettet til at koge med vildt nøgenbillede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx