Af Berit Hartung - 06/09-17 07:45

Populær vært forsvandt pludselig fra rampelyset: Nu kommer forklaringen Populær vært forsvandt pludselig fra rampelyset: Nu kommer forklaringen

Den tidligere radiovært Tina Bilsbo har prøvet at arbejde så meget, at det risikerede at gå ud over hendes helbred. Hun tog konsekvensen og sagde op.

storybild

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo. (Arkivfoto) (Billede: Bax Lindhardt)

Du kender hende fra både radio- og tv, men i dag er 45-årige Tina Bilsbo chef i eget liv og tjener til dagen og vejen langt væk fra mikrofoner og spotlight.

Og så kender du hende muligvis også, som komikeren Lars Hjortshøjs bedre halvdel.

I dag har Tina Bilsbo egen virksomhed og underviser ledere i public speaking og træner tv- og radioværter i firmaet Be by Bilsbo. Hun nyder at være fri fugl, men hun kan godt huske, dengang hun var ansat og havde alt for meget arbejde.

I 2007 forlod både hun og Lars Hjortshøj TV 2 Radio, fordi de syntes, at deres arbejde gik ud over deres to børn på dengang 10 og 7 år.

»Jeg arbejdede på et tidspunkt så meget, at det var usundt for mig. Både Lars (Hjortshøj, red.) og jeg var på TV 2 Radio. Vi tog begge to konsekvensen og sagde op. Folk kom og spurgte, om vi ikke kunne nøjes med en orlov, men vi havde brug for at trække stikket helt. Så tog vi børnene med til Indien i en måned, og bagefter tog vi hjem og pakkede taskerne om igen og tog til vores sommerhus i Italien. Vi tog først hjem derfra, da børnene var begyndt at savne deres venner for meget,« fortæller Tina Bilsbo nu i et interview med Alt for damerne, hvor hun tænker tilbage på den tid.

I interviewet med ugebladet fortæller hun også om en afgørende beslutning, hun tog sidste år, da hun sagde sit job op og sprang ud som selvstændig.

»Jeg sagde op på DR og besluttede mig for at blive selvstændig sidste år. Jeg var faktisk rigtig glad for at træne værter på DR, og jeg kan godt lide at have kolleger og fast indtægt, så jeg overvejede det længe. Men jeg er meget frihedssøgende, og jeg duer ikke til, at nogen begrænser mig,« fortæller hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx