Af - 07/08-16 20:38

Christopher rejser ud: 'Man kan sagtens få et verdenshit selvom man er fra Amager'Christopher rejser ud: 'Man kan sagtens få et verdenshit selvom man er fra Amager'

Danmarks unge pophelt er så småt ved at pakke kufferten til et asiatisk musikeventyr. Christopher har netop snuppet førstepladsen på den kinesiske Spotify og til september tager han derover på turné.

Bildstrecke im Grossformat »

Mens Lukas Graham og Mø for tiden erobrer den vestlige del af verden, satser Christopher på østfronten. Igår gik han et par timer før sin koncert på Smukfest nummer et på den kinesiske Spotify-liste med sin nye single ’Take Me Back’, og til september tager han derover på en seks-koncerters turné.

Smukfest-højdepunkter: Så fedt havde vi det i år
Smukfest-højdepunkter: Så fedt havde vi det i år

- Sidste gang var jeg derovre, var jeg med i et stort awardshow foran måske 30-40.000 mennesker. Nu står jeg alene på plakaten, så nu må vi se, om der kun kommer 20 mennesker. Jeg ved ikke så meget om det andet end, at den kinesiske afdeling af mit pladeselskab virker meget ambitiøse og tror meget på det, fortæller Christopher, da metroxpress møder ham på Smukfest.'

Er det Danmarks smukkeste camp? FEM modeller i ET telt
Er det Danmarks smukkeste camp? FEM modeller i ET telt

- Kina er jo et ret specielt land. Det er så anderledes, og jeg fik virkelig et kulturchok, første gang jeg var derovre. De har en ’falden på halen’-humor og vil i tv-shows have, jeg løfter op i trøjen og viser sixpack. Fansene er super høflige, og så tror jeg også bare, de godt kan lide at se en lyshåret dreng med blå øjne fra det der H.C. Andersen-eventyrland.

Smukfest forventer at slå egen omsætningsrekord
Smukfest forventer at slå egen omsætningsrekord

En af Christophers faste samarbejdspartnere er rapperen Brandon Beal, som også arbejder sammen med Lukas Graham. Christopher tror dog ikke, at de tætte relationer til Team Graham direkte kan føre ham fra asiatisk til amerikansk succes.

- Men i det store perspektiv har Lukas fået sat Danmark på det internationale musikkort og måske åbnet folks øjne op for, at vi er en masse talentfulde mennesker i Danmark. Hans succes giver helt sikkert blod på tanden til at prøve derovre også. Man kan se at det kan lade sig gøre. Man kan sagtens få et verdenshit, selvom man kommer fra Amager.

FIND DIG SELV: De bedste billeder af Smukfests lækre publikum
FIND DIG SELV: De bedste billeder af Smukfests lækre publikum

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx