Af - 11/04-17 22:36

Jason Watt om 'mega-anstrengt forhold' til ekskonen: Det splitter os nærmest adJason Watt om 'mega-anstrengt forhold' til ekskonen: Det splitter os nærmest ad

Der er stor uenighed mellem de to parter.

storybild

Jason Watt, racerkører. (Foto: Niels Ahlmann Olesen)

Han indrømmer det selv. At hvis sønnen en dag ønsker at stoppe med at køre gokart, så vil han føle det som om, at han smider noget væk for dem begge.

Racerkøreren Jason Watt har store ambitioner på sin søn - Noahs - vegne.

Det fortæller han mandag aften i DR-dokumentaren 'Jason & Noah – en chance til', hvor seerne bliver givet et ærligt og til tider råt indblik i racerkørerens og hans families liv og hverdag, hvor motorsporten fylder. Især for ham selv og for sønnen, der skal løfte en stor arv.

Jason Watts egen karriere og liv blev brat forandret en oktoberdag i 1999, da han efter en fotosession med et motorcykeltidsskrift kørte galt på sin motorcykel på Amager. Han endte i en grøft og landede på ryggen. Få dage senere vågnede han op på Rigshospitalet i København. Lam fra brystet og ned.

Wow! Her går Jason Watt for første gang i 17 år
Wow! Her går Jason Watt for første gang i 17 år

Mens hans egen drøm om Formel 1 dengang blev knust, lever den i dag videre i hans 14-årige søn, der kører gokart.

Og det kan være en svær balancegang både at elske sporten og elske sønnen. At være både hård coach og støttende far.

Samtidig indrømmer han, at han har et anstrengt forhold til sin ekskone - radioværten Mai-Britt Vingsøe - som han har sønnen med. Blandt andet fordi det var ham, der fik sønnen ind i motorsportsverdenen, mens hun holdt mere igen.

»Det er ikke en familiesport. Det skiller os nærmest ad. Da Noah var mindre, var der meget den her med, at det var noget, jeg havde prakket ham på. At det var noget, jeg fik ham til. Og at børn skal være børn. Så vi har et mega-anstrengt forhold, det har vi,« indrømmer Jason Watt.

Formel 1-ekspert: Mærkeligt at Rosberg stopper nu
Formel 1-ekspert: Mærkeligt at Rosberg stopper nu

I dokumentaren fortæller Mai-Britt Vingsøe også selv, at hun har det svært ved den hårde måde, Jason Watt presser og er coach for sønnen på.

»Jason er en hård coach. Han glemmer at være far først. Det er en svær balancegang, og når han vælger at være coach selv, så sætter han sig sateme også på øretævernes holdeplads som far,« siger hun.

I dokumentaren følger seerne Noah Watt og familien gennem 2016-sæsonen, hvor den unge fyr skal konkurrere om EM-titlen, mens hans far følger med fra sidelinjen.

Udover sønnen Noah har Jason Watt også datteren Filuca med Mai-Britt Vingsøe, som han blev skilt fra i 2003. Han har sønnen Silas fra sit andet ægteskab, mens han i dag danner par med Majbrit.

Første afsnit af ’Jason & Noah – en chance til’ blev vist mandag den 10. april klokken 20.45 på DR1, mens andet afsnit bliver vist mandag den 17. april.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Efterskolelærer dømt: Havde forhold...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx