21/09-17 07:25

Julia Sofia har knap 180.000 fans på Youtube: Sådan begyndte det heleJulia Sofia har knap 180.000 fans på Youtube: Sådan begyndte det hele

Julia Sofia var på hjemmebane til 'Guldtuben', hvor hun løftede sløret for, hvordan hun selv kom ind i hele YouTube-verdenen.

storybild

For 'Vild med dans'-generationen var det nok første gang, de nogensinde stiftede bekendtskab med  Julia Sofia Aastrup, da første 'Vild med dans'-program løb over skærmen sidste fredag. Her er hun nemlig en af nydanserne.

LÆS OGSÅ: Dansepar deler trist skæbne: Her er vores mål

Anderledes var det til 'Guldtuben', hvor YouTube-stjernen var på hjemmebane. Hun er en af de helt store, og hun var da også nomineret til hovedprisen som “Årets bedste på YouTube”.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia om 'Vild med dans'-deltagelsen: Vil samle tv og YouTube

På selve aftenen fortalte hun, hvordan hun selv er kommet ind i hele YouTube-verdenen.

»Jeg er vokset op på en gård. Og dér havde vi to tv-kanaler: DR1 og TV 2. Så når alle mine venner, de så Disneychannel, Nickelodeon og sådan noget, så så jeg YouTube. Så jeg har set YouTube, siden jeg var ni år gammel, og det har altid været min drøm at lave min egen YouTube-kanal,« fortalte hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

LÆS OGSÅ: Se alle billederne fra Guldtuben 2017

Du kan se hele interviewet med Julia Sofia nedenfor, hvor hun også fortæller lidt om 'Vild med dans' og giver gode råd, hvis man selv går med en drøm om at få succes på YouTube:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx