Af - 20/09-16 09:23

Sådan stopper du din ven fra at gifte sig med den forkerte personSådan stopper du din ven fra at gifte sig med den forkerte person

Når du har en dårlig fornemmelse om din bedste vens partner.

storybild

Det er klart, at du vil have det bedste til din bedste ven. Så selvfølgelig kan du også være hård, når det gælder valget af partner. Derfor kan det give helt angst og kaosfølelse, når din ven fortæller dig, at han/hun nu skal giftes med sin partner, som du har en virkelig dårlig fornemmelse omkring.
Der er heldigvis noget du kan gøre, inden de går ned af kirkegulvet sammen. Her kommer tips fra Elite Daily.

Få sagt det så hurtigt som muligt
Du er sikkert fuld af nerver, når du tænker på, hvordan det vil være at skulle fortælle din ven/veninde, at du har en dårlig fornemmelse om deres partner. Men nu kan lige så godt få det overstået. Og lad være med at pakke det ind i søde gloser eller gå omkring den varme grød for længe. Når du så har fået sagt det, kan det være at vedkommende trækker sig lidt væk fra dig. Men det er kun midlertidigt. Det kan også være, at der falder et par prikker på plads for vedkommende lidt efter jeres snak.

Stil seriøse spørgsmål
Hvis du vil spille psykolog-rollen, skal du stille spørgsmål, der får vedkommende til at konkludere ting om sig selv. Og det kræver mange spørgsmål.
Stiller du spørgsmål om, hvordan partneren normalt er og behandler vedkommende, skal du måske minde ham/hende om virkeligheden og åbne personens øjne.
Du kan for eksempel stille spørgsmål som: Spørger han dig nogensinde, hvordan din dag har været? Viser han interesse for dine interesser? Støtter han dig i at du vil sige dit job op og starte dit eget?

Geggo og kæresten uenige om bryllup: Sådan skal vi giftes
Geggo og kæresten uenige om bryllup: Sådan skal vi giftes

Snak med den det drejer sig om
Ja den her er for de hårdkogte. Der er intet i vejen i at tage en snak med den af parterne, som du har en dårlig fornemmelse omkring. Og igen skal det gerne være så hurtigt som muligt. Og så ærligt som muligt. Lad vedkommende vide, hvordan du har det med, at han/hun skal giftes med din bedste veninde. Det er skræmmende, men nogle gange er den bedste måde at løse et problem på, ved at finde årsagen til det, og så konfrontere
Det kan selvfølgelig også være, at han/hun efterfølgende går hjem til sin forlovede, og så går der kaos i den herfra.

Undgå angreb
Forsøg først og fremmest at tage samtalen et trygt sted. Samtidigt skal du sørge for ikke at gøre situationen til et angreb. For så vil vedkommende alligevel ikke lytte. Det er ikke samtale, der skal tages til en fest.

Line og Michael fra ’Gift ved første blik’ drømmer om dette bryllup
Line og Michael fra ’Gift ved første blik’ drømmer om dette bryllup

Se det smukke billede: Dansk kendis-par gift i skoven
Se det smukke billede: Dansk kendis-par gift i skoven

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx