Af - 27/08-15 11:19; Opdateret: 27/08-15 11:46

Sådan er det at være gift med en afhængig Snapchat-stjerneSådan er det at være gift med en afhængig Snapchat-stjerne

Thomas Skov elsker Snapchat, og han elsker at inddrage sin kone Emilie i sine 'stories'. Det synes hun ikke altid er sjovt, men som hun siger: Efter syv år sammen har jeg lært at leve med hans humor.

Bildstrecke im Grossformat »

Thomas er afhængig af Snapchat. Det har han været i flere måneder nu, og han bliver i dårligt humør, hvis der går en hel dag, hvor han ikke får sendt et sjovt snap afsted til sine 'followers'.

Hans kæreste (de er egentlig gift, men det kommer til at lyde så gammelt med ordet 'kone') mener også, det har taget overhånd, men selvom hun er træt af hele tiden at skal være med i hans 'snap-stories' bærer hun over med ham, for hun elsker ham jo, og hun kan alligevel ikke gøre noget ved det, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: TV: Han bliver slæbt med i Ikea - men 'hævnen' er sød

Hvis ikke du allerede i forvejen følger Thomas på Snapchat, så gør det nu. Luk artiklen ned, tryk på det gule spøgelse på din smartphone og søg efter 'skovgaardsvig'. Er du til Thomas' til tider (læs. konstante) finurlige hverdagshumor, så er han din nye bedste ven på 'snappen'.

Thomas er Thomas Skov fra DR, han har cirka 18.000 followers på Snapchat, og her fortæller han om sin afhængighed. Hans kæreste Emilie er med undervejs til at bakke op og uddybe fra sit overbærende synspunkt.

Hvornår fik du første gang øjnene op for Snapchat, Thomas?

Thomas:
- Jeg har brugt det i et par år, men det var først i foråret, jeg opdagede det sjove i at lave 'stories'. Jeg husker tydeligt den første: Jeg var ved at rydde op i mine bøger derhjemme og finder så Natascha Kampusch' selvbiografi, om dengang hun var fanget i en kælder. En frygtelig historie. Min 'story' var så, at jeg filmede mig selv med bogen i hånden og sagde, 'jeg er i tvivl, om jeg kan lægge den her bog ned i kælderen'.

Emile:
- Det syntes jeg var for meget.

Thomas:
- Men det var en god snap at starte med. Mine venner syntes, det var sjovt, og sagde jeg bare skulle blive ved, og så har det langsomt udviklet sig.

LÆS OGSÅ: GALLERI: 40 sedler der beviser at vi er småtossede i Danmark

Har du også en profil Emilie?

Emilie:
- Ja, men jeg er slet ikke så aktiv som Thomas. Jeg bruger den mere som 'normale' mennesker gør.

Folk der følger med i Thomas' 'stories' ved, du er ret meget med, Emilie. Hvor meget er skuespil fra din side, når du opfører dig som den irriterede kæreste?

Emilie:
- Det meste er mig. Jeg kan godt blive sådan lidt 'arh, hvordan er det, du fremstiller mig', og så griner Thomas bare. Eftet snart syv år sammen har jeg vænnet mig til den der kærestejargon.

Thomas:
- Ja, vi har ikke altid samme humor, men det er vel bare en styrke.

Emilie:
- Hvis jeg svarer ham lidt for sødt i et 'snap', vil han have, vi tager den om.

Thomas:
- Det kan vi ikke bruge. Hun skal være ægte.

LÆS OGSÅ: 1 ud af 5 unge vil ofte hellere være sammen via de sociale medier end personligt

Hvor lang tid vil du mene, Thomas bruger på Snapchat, Emilie?

Emilie:
- Han bruger tid på det hver dag. Han går meget op i det tekniske. Hvordan man slår 'fly'-funktionen til, så han kan sende en hel historie ud på en gang. Nogle gange skal han også bruge min telefon til flere vinkler. Det er et stort postyr, og jeg griner tit ad ham og siger, at nu må det stoppe.

Thomas:
- Det tager overhånd nogle gange, haha.

Er Thomas afhængig, Emilie?

Emilie:
- Han er helt klart afhængig. Thomas er i dårligt humør, hvis han ikke har fået lavet nogle 'snaps'.

Thomas:
- Jeg var i dårligt humør i går, fordi jeg ikke havde fået 'snappet' i to dage. Problemet er, at jeg helst vil have, der er noget at snappe om, og det er der jo ikke altid.

Emilie:
- Han har et helt dokument med 'snap'-ideer på sin telefon.

Thomas:
- Jeg har en ide lige nu, som hedder 'spring i fladskærm'. Man kommer jo tit til at skrive forkert, så der byttes om på bogstaverne. Ideen er så – og det kræver, at der er nogen herude i DR, der smider en fladskærm til storskrald – at jeg kan sige, 'jeg er simpelthen så spændt, det er første gang, jeg skal springe i fladskærm'. Jeg laver en lille historie, hvor jeg går og er nervøs, og så til sidst springer jeg ned på et fladskærms tv.

Emilie:
- Det er lidt uhyggeligt, men han er så trænet, at vi aldrig behøver at tage et 'snap' om. Han ved præcis, hvornår der er gået 10 sekunder.

LÆS OGSÅ: Her er forklaringen på det mystiske røde hjerte i Snapchat

Thomas, hvad siger din chef til, at du bruger så meget tid på Snapchat?

Thomas:
- Jeg er lige blevet ansat på socialmedie-redaktionen, så de må jo kunne mene, jeg kan noget.

Emilie:
- I det hele taget bilder han sig ind, at det er arbejde han laver. Du er på arbejde hele tiden, siger du.

____________________________________________________________

Thomas og Emilie synes, du skal følge disse tre profiler på Snapchat:

1. 'carlachloe'
Carla Mickelborgs profil. Hun er bare så glad hele tiden. Hun synger altid, hvad hun gør. Det giver en fantastisk start på dagen.

2. 'drsporten'
DR Sporten er gode til at give deres profil ud til sportsstjerner, så man kommer helt tæt på dem. Det er jo også det, Snapchat kan.

3. 'therealdrmiami
Det er en doktor, der 'snapper' live fra sine operationer. Det er så klamt og absurd for meget.
____________________________________________________________

Thomas, kan du godt styre dig, for eksempel når du er på besøg hos svigerfamilien?

Thomas:
- De følger mig også og er store fans. Nu var jeg til bryllup i weekenden, og der kunne jeg godt styre mig, men der er nogen gange, hvor jeg er nødt til at sidde på mine hænder for ikke at 'snappe'…
Her den anden dag var vi ude og kigge på hus sammen med ham, der hedder 'kongen af Valby' fra tv (ejendomsmægler fra TV 2-programmet 'Boligrivalerne', red.). Han kom simpelthen med så mange guldkorn, som jeg havde lyst til at 'snappe'.

Emilie:
- Thomas var helt ude af sig selv. Det var rigtig hårdt for ham ikke at 'snappe' i de to timer.

Fans af Thomas' 'snap-stories' kender de historier, hvor han leger, at du er en fra 'De unge mødre'. Hvordan har du det med dem Emilie?

Emilie:
- I starten da han 'snappede', skulle jeg godkende dem, før han lagde dem op, men til sidst kendte jeg jo hans stil og tænkte ikke over det. Men så en dag så jeg, at han rendte rundt efter mig i en butik. Det var i Ikea, og der blev jeg faktisk sur. Nu måtte det stoppe. Nu skulle han koncentrere sig, om det vi var i gang med. Først tænkte jeg også, at han ikke skulle gøre grin med 'De unge mødre', men så tænkte jeg, at jeg alligevel ikke kunne gøre noget ved det. Thomas har jo også lige udgivet en bog om mig. Inderst inde er det jo bare kærlighed, og man skal også kunne grine af sig selv.

Thomas:
- Jeg holder meget af 'De unge mødre', og jeg skal også i gang med flere 'stories' af dem, nu hvor Emilie er blevet mor.

I har jo nærmest gang i jeres egen lille reality-serie på Snapchat?

Thomas:
- Ja, det kan man godt sige.

Emilie:
- Nej, det må du ikke sige.

Thomas:
- Jo, du er ligesom Kim Kardashian.

Emilie:
- Ej, tænk hvis folk tænker sådan.

Thomas:
- Sådan er det. Jeg synes faktisk det fede ved Snapchat er, at det jo kun ligger der i et døgn, så er det væk igen. Jeg vil heller aldrig udstille os. Vi bestemmer jo selv, hvad der kommer ud.

LÆS OGSÅ: SNAPCHAT: Ny opdatering går helt emoji-amok

Føler du dig aldrig dum, når du står og filmer dig selv Thomas?

Thomas:
- Jo, der er nogen gange ude på gaden, hvor jeg ikke kan få mig selv til det. Så må jeg et sted hen, hvor der ikke er nogen. Det er stadig lidt akavet at stå og tale ind i telefon.

Emilie:
- Jeg tror 50 procent af det du lægger op, synes jeg er åndssvagt. Den du lavede med en vatpind og en boremaskine ind i øret var dum.

Hvad tror du, du kan bruge det til på sigt, Thomas?

Thomas:
- Det er jo en fed kanal at have. Der er ikke langt fra ide til handling. Når du laver tv, er der mange led, før det kommer i fjernsynet, så det er en god ventil for nye ideer. Hvis jeg en dag skal videre fra DR, er det måske også godt at have en kanal. Man ved jo ikke helt, hvad mulighederne er for mediet endnu, men jeg tror, der er mange.

Thomas Skov kan ses på Snapchat fra nu og frem over.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx