Af David Andersen - 02/11-17 11:06; Opdateret: 02/11-17 11:33

Sasha Klæstrup er endnu frækkere end sin søster: Viser bryster i ny fotoserieSasha Klæstrup er endnu frækkere end sin søster: Viser bryster i ny fotoserie

Hvem skulle have troet, at Nikita var familiens dydige pige.

storybild

(Billede: Mikkel Laumann /M!)

Klæstrup-familien har en velbevaret hemmelighed.

For mens bloggeren og 'Girl Squad'-medlemmet NIkita har været konstant i offentlighedens søgelys i de senere år, er hendes storesøster Sasha totalt ukendt for de fleste.

Det er hun nok ikke længere efter denne nye fotoserie. Hun får næsten Nikita til at ligne en dydig skolepige på billederne, hvor hun bramfrit viser brysterne frem, og indsatsen har gjort hende til 'Månedens crush' i herremagasinet M!, der nu er en del af Connery.dk.

(Foto: Mikkel Laumann)

Selv er hun vild med billederne, siger hun til M!:

»De er blevet SÅ gode. Jeg er helt vild glad for dem. OG det er lige mig sådan noget provokation. Jeg er ikke så meget til de der fine billeder. Det er bare min personlighed, jeg er ikke sådan en “girl next door”, jeg er mere sådan up-in-your-face altid. Fuld af energi, ikke genert. Jeg tager det som det kommer.«

Hun ser sig selv som den vilde pige i familien, hvor Nikita er den pæne, og det har hun det rigtig fint med. Og så har hun så mange tatoveringer, at hun ikke har tal på dem:

»Jeg får dem bare når jeg har lyst til det. Det er også derfor mange af dem ikke er færdige, for så er der lige noget nyt jeg vil have. Og så glemmer jeg det lidt«, siger hun til M!.

Se de ucensurerede billeder af Sasha Klæstrup på M!'s hjemmeside - husk, der er nøgenhed, og billederne er ikke for de mindste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx