Af PETER ØLHOLM HANSSON - 29/04-17 09:15

Anne Gadegaard deler frækt foto: - Det er jo bare et par ballerAnne Gadegaard deler frækt foto: - Det er jo bare et par baller

Sangerinde og blogger Anne Gadegaard har fredag lagt en ucensureret version af et feriebillede på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

Sangerinde og blogger Anne Gadegaard har fredag lagt en ucensureret version af et feriebillede på Instagram. Her ligger hun topløs og i G-streng. Hun lagde den oprindelige udgave, som var censureret, af billedet op for at skabe en debat om, hvorvidt det er okay at ligge topløs i det offentlige rum.

Og man må sige, at den 25-årige kvinde fik succes med at skabe debat om bar hud i offentligheden. Kommentarfeltet har været kogende på hendes sociale platforme, og Anne Gadegaard gør fredag status på meningsudvekslingerne i et blogindlæg og på sin Instagram-profil.

Anne Gadegaard deler frækt billede: 'Hvorfor må jeg ikke ligge topløs i g-streng?'
Anne Gadegaard deler frækt billede: 'Hvorfor må jeg ikke ligge topløs i g-streng?'

Anne Gadegaard springer ud som tv-vært
Anne Gadegaard springer ud som tv-vært

Sangerinden sætter et foreløbigt punktum for debatten ved at lægge det samme billede op på Instagram, som hun gjorde i sidste weekend. Forskellen er blot, at Anne Gadegaard denne gang har valgt en ucensueret version af feriebilledet, der stammer fra en kæresteferie i Malaga.

Dermed får sangerindens følgere billedet at se uden den fersken, der dækkede Anne Gadegaards bagdel. For som sangerinden skriver, efter hun har gået reaktionerne igennem:

'Det lader til, at I ikke er så kropsforskrækkede, som jeg troede, så på opfordring er billedet her uden fersken,' skriver 25-årige Anne Gadegaard.

Herunder ses det oprindelige billede:

Det er dog ikke alle, der har reageret med lige stor begejstring på Anne Gadegaards offentlige fremvisning af sin bagdel. Det fortæller hun selv på sin blog, hvor hun har samlet en pamflet af de bedste og værste reaktioner.

En mindre begejstret person har ifølge Gadegaard skrevet:

'Ej, lille pus, gået op for dig din musik er lort, men du vil stadig have opmærksomhed og sælger i stedet din krop?'

En anden stemmer i:

'Er det virkelig det, du vil bruge din taletid til? Det er sku spild!'

Det er dog de positive kommentarer, som ifølge Anne Gadegaard har fyldt mest i debatten. En følger skriver blandt andet:

'Jeg selv opfordrer min kæreste til at smide sin bikinitop ved stranden/poolen, sjovt nok tør hun aldrig i Danmark. Dette såkaldte åbne land er simpelthen blevet bange for sin egen åbenhed.'

25 ting du helt sikkert ikke vidste om Anne Gadegaard
25 ting du helt sikkert ikke vidste om Anne Gadegaard

Anne Gadegaard tvunget til at få fjernet tatovering
Anne Gadegaard tvunget til at få fjernet tatovering

På sin blog takker Anne Gadegaard folk for de mange konstruktive og positive beskeder og skriver blandt andet:

'For det er jo bare et par baller. Og det er jo faktisk det, hele debatten handler om. Jeg havde ikke troet, at det ville få SÅ meget omtale. Men det virker til, at mange andre og ikke kun mig også synes, det er ærgerligt. (At vi ikke tør/vil vise kroppen frem offentligt, red.) Jeg har fået sindssygt mange kommentarer både på Instagram, Facebook, privat og her på bloggen. Og de fleste er altså virkelig, virkelig fine!,' skriver Anne Gadegaard.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Tjek op på dit boliglån og spar...
bt.dk
Michael Laudrup så Wozniacki spille:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx