Af - 27/05-17 13:38

Efter kollaps midt på scenen i Tivoli: Sådan har Medina det nuEfter kollaps midt på scenen i Tivoli: Sådan har Medina det nu

Under Fredagsrock i Tivoli faldt den danske sangerinde Medina om og forskrækkede både publikum, sin manager og medmusikere – men sangerinden har det godt.

storybild

Medina på Plænen i Tivoli ved Fredagsrock 26. maj 2017. (Billede: Torben Christensen)

Det fortæller hendes manager Thomas Børresen til BT i en sms.

’Det var selvfølgelig en ubehagelig oplevelse for os alle – først og fremmest for Medina men også for de fans og folk der oplevede det,’ skriver Thomas Børresen.

Medina kollapser på scenen: Fortsatte koncert efter pause
Medina kollapser på scenen: Fortsatte koncert efter pause

Medina selv har også delt et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun takker sine fans for at støtte op om hende efter kollapset.

’Vi er blot mennesker. I blev der med mig til det sidste, det glemmer jeg aldrig,’ skriver hun på det sociale medie under et billede af sig selv på scenen.

TV: Måtte bæres ud - Medina faldt om på scenen i Tivoli
TV: Måtte bæres ud - Medina faldt om på scenen i Tivoli

Thomas Børresen forklarer, at sangerinden havde et kort ildebefindende og besvimede, men han ved ikke, hvad det skyldtes.

’Hun havde både spist og drukket men hvad det skyldes kan jeg ikke svare dig på,’ skriver han på sms, da BT spørger ind til, om det kunne skyldes den varme fredag aften eller underskud på energikontoen på grund af for lidt vand eller mad.

Lørdag talte BT med en koncertgænger, Louise Andersen, der så sangerinden kollapse.

Vi er blot mennesker. I blev der med mig til det sidste, det glemmer jeg aldrig. #nårhjerterforbindes

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

»Det der sker, er, at hun synger 'nu giver jeg slip', og så giver hun seriøst slip og falder om midt på scenen, og musikken spiller videre. Der går noget tid før, man opfatter, at det er seriøst galt,« sagde hun.

På Instagram får sangerinden under sit billede stor støtte fra sine fans. Blandt andet skriver brugeren kisskissbangbang7: ’Pas nu på dig selv og helbredet, my number One queen,’ mens brugren fylle skriver: ’Du er fandme sej. simpelthen så beundringsværdigt at du bare kommer tilbage for fulde hammer akustisk. tak for en god og rørerende koncert! Håber du er okay. kærlighed til dig.’

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mytedræber: Hjælper udstrækning efter...
bt.dk
Medie: Mourinho siger ja - rekordkøb...
bt.dk
Annette Heick: Kald mig bare snob!
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx