Af - 13/12-16 10:39

Linse Kessler truer journalist efter artikel om Mopper: Se hendes svarLinse Kessler truer journalist efter artikel om Mopper: Se hendes svar

Kan man tillade sig at skrive negativt om en netop afdød person, fordi man ikke synes, personen bør hyldes?

Bildstrecke im Grossformat »

Journalist og klummeskribent Karen Thisted har lagt sig ud med Kessler-familien, efter at hun i Ekstra Bladet skrev om netop afdøde 'Mopper'.

I klummen skrev Karen Thisted blandt andet:

- Linse (Kessler, red.) var blevet tvangsfjernet fra hende ('Mopper', red.), hvis hendes opvækst havde fundet sted i dag. Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed.'

Linse raser over Mopper-sviner: Du har pisset på den forkerte datter
Linse raser over Mopper-sviner: Du har pisset på den forkerte datter

Klummen har fået Linse Kessler op i det røde felt. I weekenden skrev hun følgende på Facebook:

- Karen Thisted, denne gang fik du pisset på den forkerte datter! Du kommer til at gi' os en undskyldning, på den ene eller den anden måde.

- Det er så ondt og modbydeligt, og Karen skal lære, En gang for alle, at hun KAN løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge.

Karen Thisted sammen med Suzanne Bjerrehuus

Karen Thisted undskylder nu for sin klumme, men slår fast overfor Ekstra Bladet, at hun ville gøre det igen.

- Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde.

Linse i rørende video: Mopper er ved min side altid
Linse i rørende video: Mopper er ved min side altid

Hun uddyber, at hendes kritik ikke er rettet mod Mopper, men mod danskernes hang til at hylde personer, som Karen Thisted mener er de forkerte at hylde.

- Jeg ønsker ikke at blæse til nogen ild, og jeg kan godt forstå, at det er hårdt for Linse at læse. Men min mening er og var ikke at såre hende. Jeg har ytringsfrihed til at sige, at vi har et mærkeligt land, når vi har store sørgeceremonier for mennesker som Mopper, Peter Brixtofte og Mogens Camre. Jeg ønsker ikke at tale dårligt om de døde, men vi må tage os sammen og tænke over, hvem der er helte, og hvem der ikke er.

Læs hele Linse Kesslers opslag her:

LÆS OGSÅ: Linse: Det skal der ske med Moppers efterladte hund

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Kendt dansker raser over...
bt.dk
Støjberg: Nu er det ramadan, og jeg...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx