16/09-13 13:12

Brad og Angelina flytter familien \Brad og Angelina flytter familien "down under"

Brad Pitt og Angelina Jolie pakker børneflokken sammen og flytter til Australien - i hvert fald for en stund.

storybild

Brad Pitt og Angelina Jolie har lejet et hus i Australien, hvor de skal bo resten af året med deres seks børn. Det skriver Female First. (Billede: AP Photo/Shizuo Kambayashi)

Et hus i Malibu og et palæ på den franske riviera. Nu indtager Brangelina - Brad Pitt og Angelina Jolie - endnu et kontinent.

I hvert fald har de lejet et hus i Australien, hvor de skal bo resten af året med deres seks børn. Det skriver Female First.

Huset, som ligger i en forstad til Sydney, kommer til at koste parret 200.000 kroner i husleje - om ugen. Men så får familien til gengæld også 12 soveværelser, en privat tennisbane, pool, hjemmebiograf og hele 4.000 kvadratmeter at boltre sig på.

- Det er uden tvivl en af de fineste ejendomme i Sydney, fortæller ejendomsmægler Julie Rogers, som står for udlejningen af ejendommen til det celebre par, ifølge Female First til avisen Daily Mail.

Sammen har Brad Pitt og Angelina Jolie børnene Maddox på 11 år, Pax på ni år, Zahara på otte, Shilo på seks år og tvillingerne Knox og Vivienne på fire år.

Pitt er netop i gang med at færdiggøre optagelserne af filmen "Fury", mens hans hustru er ved at gøre sig klar til at indtage instruktørstolen for anden gang med filmen "Unbroken".

Newspaq


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
NY SCORING I SUPERLIGA-GYSER!!!...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx