Af - 04/04-15 20:33; Opdateret: 05/04-15 09:23

Tog billede med Snoop Dogg - og det skulle han aldrig have gjortTog billede med Snoop Dogg - og det skulle han aldrig have gjort

Texas er vist ikke tolerancens højborg.

storybild

Snoop til fremvisning af badetøj-kollektion. (Billede: Polfoto)

En politibetjent fra Texas fortryder nok, at han den 20. marts fik taget et billede sammen med den kendte amerikanske rapper, Snoop Dogg.

Billedet, der kan ses herunder, blev uploadet på Snoop Doggs Instagram-profil og viser Snoop sammen med den kompakte politibetjent, Billy Spears.

Din yndlingsrapper har udsendt nyt album mens du sov
Din yndlingsrapper har udsendt nyt album mens du sov

Eftersigende var det Snoop, der ville have billedet taget på festivalen South by Southwest i den texanske by Austin, Men Billy Spears burde nok have modstået at få billedet taget - den kendte rapper har nemlig en lang kriminel historie med masser af stoffer indblandet.

Men politibetjente må åbenbart ikke få taget billeder med folk, der har en kriminel historie, så stakkels Spears har fået en reprimande, der kommer til at stå på hans tjenestepapirer til evig tid. Og samtidig SKAL han modtage rådgivning.

Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her
Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her

Me n my deputy dogg 🔫🌟✨

Et billede slået op af snoopdogg (@snoopdogg) den


Og en Twitter-bruger 'joker' med, at hvis det havde været den hvide, country-legende Willie Nelson, der også har et hav af domme for stoffer, havde ingen løftet et øjenbryn.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx