Af Rikke Kynde - 03/05-18 17:19

Fans bekymrede: Blake Lively sletter manden på InstagramFans bekymrede: Blake Lively sletter manden på Instagram

Hun har også slettet alle sine billeder.

storybild

Ryan Reynolds og Blake Lively. (Billede: MARIO ANZUONI)

Onsdag blev fans meget nervøse, da de kunne se, at Hollywood-skuespillerinden Blake Lively havde slettet sin berømte mand Ryan Reynolds fra Instagram.

Det skriver flere medier blandt andre E! og Mirror.Den 30-årige Blake Lively, der er kendt fra tv-serien Gossip Girl, har over 20 millioner følgere på det sociale medie Instagram, hvor hun onsdag slettede alle sine billeder.Men det var ikke kun billederne, der røg i den store forårsrengøring, hun fjernede nemlig også sin mand Ryan Reynolds, som er kendt for Deadpool og Green Lantern, fra Instagram.

I et split sekund fik det parrets fans til at stoppe med at trække vejret verden over.Mange fans er nemlig gennem årene blevet vilde med parret, der blev gift i 2012, og som ofte har det sjovt på hinandens bekostning på de sociale medier.

Happy Birthday to my amazing wife.

Et opslag delt af Ryan Reynolds (@vancityreynolds) den

»Jeg er meget ked af det..«

Det var da også en ganske fornøjet Ryan Reynolds, der onsdag kommenterede på konens usædvanlige handlinger på Instagram i det australske radioprogram Smallzy's Surgery.»Jeg er meget ked af det over det. Det er en forfærdelig måde at finde ud af, at jeg er blevet smidt ud af huset, for at være helt ærlig. Jeg ved ikke, hvor den slags vrede kommer fra,« jokede han til radioværten.

Her fortalte han også, hvordan parrets to døtre, James på 3 år og Ines på 1 år, ikke forstår alvoren af, at 'mor har slettet far på Instagram'.

Et stunt?

Heldigvis ser det dog ud til, at fans roligt kan ånde lettet op igen.Blake Lively har nemlig hovedrollen i en film, der udkommer til september, og som handler om en kvinde ved navn Emily, der forsvinder.På Instagram følger stjernen nu kun 38 personer, der alle hedder Emily Nelson, og hendes eneste post er en video af traileren til den nye film.Så mon ikke, der er tale om et ekstraordinært forsøg på at promovere en film og ikke en skuespillerinde, der er blevet sur på sin mand?

... (SOUND UP!!!)

Et opslag delt af Blake Lively (@blakelively) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx