Af - 11/04-14 15:32

Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børneneMichael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene

Jackson-familien er et galehus, der ødelægger børnene, mener rugemoderen til to af Michael Jacksons børn.

storybild

Debbie Rowe søger i første omgang forældremyndigheden over Paris og Prince Jackson, men hun skulle også være villig til at opfostre unge Blanket. (Billede: AP/Polfoto/mx-collage)

Debbie Rowe, eks-hustru der fødte to af Michael Jacksons børn, vil gå rettens vej for at få forældremyndigheden over børnene.

Det erfarer TMZ.

Fans bekymrede: Er nyt Michael Jackson-album en aprilsnar?
Fans bekymrede: Er nyt Michael Jackson-album en aprilsnar?

Årsagen er den meget uro og dårlige indflydelse, som Jackson-familien har over børnene, og Rowe skulle være dybt bekymret over det miljø, som børnene vokser op i. Selv om hun godt kan lide Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, der tog børnene til sig, så mener hun, at 83-årige Katherine er blevet alt for gammel til at tage sig af dem.

Hemmelige FBI-filer afslører Michael Jacksons pædofili
Hemmelige FBI-filer afslører Michael Jacksons pædofili

Rowe skulle også være bekymret, fordi Michael Jacksons brødre ofte befinder sig i huset, de skulle have en forfærdelig indflydelse på børnene, mener hun.

Særligt Jermaine, der også optræder på tv i ny og næ, skulle bekymre Rowe, der beskriver ham som skummel og ekstremt upassende.

En ven af Rowe siger til TMZ, at Prince’s sprogbrug skulle være eskaleret til det værre, og han skulle være blevet uregerlig, fordi ingen sætter grænser i hjemmet.

Paris forsøgte sidste år at begå selvmord, og da hendes tilstand ikke er mærkbart forbedret, ønsker Rowe, at hun og Prince skal vokse op i trygge rammer hos deres biologiske mor i Californien.

Så langt ude var Jacksons datter
Så langt ude var Jacksons datter

Over for TMZ understreger vennen, at Rowe ikke har bedt Jackson-familien om penge eller lignende, hun ønsker blot, at hendes børn fjernes hurtigst muligt fra Jackson-galehuset

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx