Af Sebastian Kirk - 08/09-17 20:55

Efter bruddet med DiCaprio: Er det her Nina Agdals nye kæreste?Efter bruddet med DiCaprio: Er det her Nina Agdals nye kæreste?

Nina Agdal har muligvis fundet sig en ny kæreste efter bruddet med Lionardo DiCaprio.

storybild

Nina Agdal og Leonardo DiCaprio gik fra hinanden tilbage i maj, men nu har hun tilsyneladende fundet sig en ny flirt. (Billede: www.adoreme.com/swim)

Efter bruddet med filmstjernen Leonardo DiCaprio lader det nu til, at den danske supermodel Nina Agdal har fundet sig en ny og mere jordnær flirt.

I hvert fald er den 25-årige skønhed blevet set flere gange med en krølhåret fyr, der er noget tættere på danskerens alder end Dicaprio.

How cute they look? Aww Mom Nina is happy #NinaAgdal #jackbrinkleycook #love

A post shared by Nina Agdal Army (@ninaagdalarmy) on

Den udkårne hedder Jack Brinkley-Cook. Han er 22 år gammel og søn af den tidligere topmodel Christie Brinkley, der blev kendt i 1970'erne som forsidemodel på det amerikanske magasin Sports Illustrated - for hvem Nina Agdal også har poseret.

Angiveligt har de to dannet par i nogle måneder, men endnu er det ikke officielt. Til gengæld er de blevet set kysse offentligt, så det tyder på, der er noget om snakken. Det er Nina og Jack på billedet til højre herunder:

My girls taking W's curly hair is also taking W's apparently #NinaAgdal #barbarapalvin #palvinbarbara #couplegoals #imgstars #modelstyle

A post shared by Nina Agdal and Barbara Palvin (@agdalpalvin_ireland) on

Nina Agdal og Leonardo Dicaprio gik fra hinanden tilbage i maj, efter de havde været sammen i omkring et år. Det lader til, at den danske model er kommet sig fint efter bruddet.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Kritisk fase i Forligsen: Flere...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx