Af - 10/08-15 10:09

Tillykke med de 18 år: Denne pige kan blive større end Kim KardashianTillykke med de 18 år: Denne pige kan blive større end Kim Kardashian

Kendis-ekspert vurderer, at Kylie Jenner kan blive større en Kim Kardashian.

Bildstrecke im Grossformat »

Realitystjernen Kylie Jenner fylder 18 år i dag, og i den anledning har vi spurgt underholdningsjournalisten Nikolaj Vraa om, hvorfor store dele af verden er fascineret af Kim Kardashians halvlillesøster.

- Hun viser sit rige og overfladiske liv frem, og på forunderlig vis sidder unge med en fornemmelse af, at de går glip af noget, hvis de ikke følger med, siger kendis-eksperten Nikolaj Vraa.

Fræk billedserie på vej? Se 17-årige Kylie Jenners lumre hint
Fræk billedserie på vej? Se 17-årige Kylie Jenners lumre hint

Hun passer godt ind i en ‘Gid det var mig’-historie, forklarer han. Kylie Jenner er blevet lidt af et fænomen, fordi hendes liv er blevet skildret i ‘Keeping Up with the Kardashians’, siden hun var 10 år.

Hun har ikke haft noget valg, om hun ville være kendt eller ej. Især de sociale medier har været med til at cementere hendes status som et idol for unge verden over.

'Hunger Games'-stjerne og Kylie Jenner skændes over disse 'racistiske' fletninger
'Hunger Games'-stjerne og Kylie Jenner skændes over disse 'racistiske' fletninger

- Nu kan fans få et øjeblikkeligt fix - når de står op, i løbet af dagen, og inden de går i seng, siger Nikolaj Vraa.

Det giver Kylie Jenner dem. Men de sociale medier kan samme tid blive det, der ødelægger den unge piges succes, advarer Vraa:

- Der skal ikke særlig meget til, før folk vender sig mod en på de sociale medier. Lunten er meget kort her, og hun har ikke rigtig noget filter.

Vil du ligne Kylie Jenner? Snart afslører hun alle sine skønhedstrick
Vil du ligne Kylie Jenner? Snart afslører hun alle sine skønhedstrick

Nikolaj Vraa vurderer dog alligevel, at Kylie Jenner faktisk har chancen for at blive endnu større end sin halvsøster Kim Kardashian, fordi hun er vokset op med sine fire kendis-søstre (Kendall, Khloe, Kourtney og selvfølgelig Kim) - og dermed kan lære af alle de fejl, som søstrene har begået.

- Hun må sidde og skrige af grin. Hun kan lægge et billede op, og så går der en time, så har medierne downloadet billederne og lagt det op på deres site som en nyhed, siger Vraa.

LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Se sandheden om Kylie Jenners læber her

LÆS OGSÅ: WOW: Vil Kylie Jenner virkelig tage patent på dette?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx