Af - 01/01-14 11:54

Reality-stjerne skal forsvare Danmarks ære i AsienReality-stjerne skal forsvare Danmarks ære i Asien

'Jeg har en kæmpe byrde på mine skuldre,' lyder det fra den danske realitystjerne.

storybild

Sy Lee har været i skarp træning siden sin seneste tv-optræden i 2011

Man kender ham som den følsomme realitystjerne i programmerne ‘Fristet’ og ‘Divaer i Junglen’, men karrieren har taget en uventet drejning for Sy Lee, der i april skal repræsentere Danmark i en af de største internationale skønhedskonkurrencer for mænd ‘Manhunt International’, som finder sted i Kina.

Realitystjerne fik psykisk sammenbrud
Realitystjerne fik psykisk sammenbrud

- Det er kæmpe stort og første gang, at en asiat skal repræsentere Danmark. Jeg skal virkelig nive mig selv i armen for at forstå det, siger en stolt Sy Lee.

Han blev udvalgt ved at skrive direkte til organisationen og derefter gennemgå en online casting. Dermed har hans vej til skønhedskonkurrencen været noget utraditionel, da den normalt sker gennem organisationen ‘Miss and Mister of Denmark’.

Rachlin anmelder reality-stjernernes musik
Rachlin anmelder reality-stjernernes musik

- Jeg tog chancen, da jeg mener, at jeg har den fulde pakke. Jeg har ikke turde tidligere, fordi der er så mange smukke mænd i Danmark, og jeg ville godt kunne forstå, hvis man hellere ville sende et skandinavisk look afsted, siger Sy Lee.

Sy Lee synger videre trods hård kritik
Sy Lee synger videre trods hård kritik

Den 26-årige dansk-vietnamesers mål er at komme i top-15 ud af de mere end 50 deltagende lande.

- Jeg tror, at min deltagelse vil åbne døre for andre, da den er banebrydende for asiater, der gerne vil repræsentere Danmark. Jeg har en kæmpe byrde på mine skuldre, siger Sy Lee, der drømmer om at gå i Lisa Lents’ fodspor og blive inviteret i ‘Vild med dans’.

- Der kommer mange talentspejdere fra modelverden i USA, så jeg håber, at jeg bliver opdaget. Jeg håber også, at det kan åbne døre inden for tv-verden, da jeg meget gerne vil vise, at jeg kan andet end reality-tv, slutter han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
AFSTEMNING: Hvem har været...
bt.dk
De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx