Af Nadia Guldbæk Welch - 26/01-18 18:51

Madonna chokerer fans med afslørende billede: Det er patetisk, du gør det som næsten 60-årig!Madonna chokerer fans med afslørende billede: Det er patetisk, du gør det som næsten 60-årig!

Det er ikke første gang, hun viser sig frem på den måde.

storybild

(Billede: CARLO ALLEGRI)

Hun fylder 60 i år, men det afholder bestemt ikke den amerikanske sangstjerne Madonna fra at dele afslørende billeder af sig selv på de sociale medier.

Og fredag har hun gjort det igen. Her har den 59-årige sanger nemlig delt et selfie, hvor det dog ikke er hendes ansigt, der er mest i fokus. På billedet sidder Madonna med en Louis Vuitton taske i skødet - topløs.

Hun har dog tegnet et sort kryds over brysterne og til billedet lyder teksten blot 'savler stadig over en håndtaske'.

Hendes mange fans er dog chokerede over billedet, og det er bestemt ikke den dyre håndtaske, de omtaler i kommentarfeltet til billedet, der i skrivende stund har fået mere end 186.000 likes.

'Madonna, du kan gøre det så meget bedre end det her,' lyder en af de mange tusinde kommentarer til billedet.

'Tænk på dine børn, jeg ville være flov,' skriver en anden, og mange udtrykker tydeligt, at de synes, billedet er for meget.

'Det er patetisk, at du som næsten 60-årig viser dine bryser,' skriver en af de mange brugere blandt andet.

Flere bakker dog også deres store idol op.

'Dronningen af verden. Tag dig ikke af dårlige mennesker. Du er fantastisk og stadig den mest smukke kvinde,' skriver en blandt andet, og flere stemmer i.

'Elsker dig Madonna. Lad ikke dine 'haters' få dig ned med nakken - bliv ved med at gøre lige hvad du har lyst til,' lyder det.

Den amerikanske sangerinde er lige nu i London for at indspille musik, og til hverdag bor hun i Portugal, som hun flyttede til for nyligt, da hendes 11-årige søn David Banda lige nu prøver lykken som fodboldspiller hos Benficas ungdomsakademi.Også Madonnas datter Lourdes er førhen kommet i modvind på de sociale medier. Det skyldes, at hun ikke er bleg for at vise sine ubarberede armhuler frem på Instagram.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx