Af - 14/09-15 14:52

Vanessa Williams får undskyldning fra Miss America efter 32 årVanessa Williams får undskyldning fra Miss America efter 32 år

Efter 32 år blev Vanessa Williams inviteret tilbage på Miss America-scenen.

Bildstrecke im Grossformat »

Vanessa Williams - der er kendt fra serier som 'Ugly Betty' og 'Desperate Housewives' - vandt i 1983 titlen som Miss America i skønhedskonkurrencen af sammen navn.

Det var dog ikke særligt længe, at hun fik lov til at beholde den titel. Hun var nødt til at aflevere sin krone igen, da magasinet Penthouse udgav nøgenbilleder af Vanessa Williams, som hun havde fået taget, inden hun vandt konkurrencen.

TV: De danske stjerner afslører hvilke kendisser de helst vil møde
TV: De danske stjerner afslører hvilke kendisser de helst vil møde

I går aftes - 32 år efter - kom der dog andre boller på suppen fra Miss America-organisationens side. De gav Vanessa Williams en undskyldning for, at de fratog hende kronen tilbage i 80'erne.

- Selv om ingen af os, der er i organisationen nu, var involveret dengang, vil jeg gerne på vegne af organisationen sige undskyld til dig og din mor, fr. Helen Williams. Jeg vil undskylde for de ting, der blev sagt og gjort, som fik dig til at miste følelsen af at være den Miss America, du er og og altid vil være, sagde Sam Haskell på scenen. Han er bestyrelsesformand i Miss America-organisationen.

TV: Her presses Medina til at afsløre en stor hemmelighed
TV: Her presses Medina til at afsløre en stor hemmelighed

Vanessa Williams var selv til stede under showet og sagde følgende:

- Tusind tak. Så uventet, men så smukt. Jeg gjorde det så godt, jeg kunne som Miss America i 1983-84. Jeg er så stolt over at være tilbage.

Hun er nu dommer i konkurrencen.

Vanessa Williams lod dog ikke Miss America-nederlaget stoppe sin karriere. Hun skiftede skønhedskonkurrencer ud med skuespil og sang. Hun blev verdenskendt for sine roller i 'Ugly Betty' og de sidste sæsoner af hit-serien 'Desperate Housewives'.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx