Af - 03/03-14 07:00

I dag starter Biebers retssagI dag starter Biebers retssag

Da han fyldte 18, fik han en sort sportsbil i gave af sin manager. I dag to år og to dage senere skal han for retten i Florida for at have kørt spritkørsel.

storybild

(Billede: Denette Nathan)

Det går ikke skide godt for Justin Bieber i øjeblikket, og mens de unge uskyldige beliebers krydser fingrene for en frikendelse, venter resten af verden på det endelige sammenbrud.


Rigmandskvarter demonstrerer mod Justin Bieber: Bliv væk!
Rigmandskvarter demonstrerer mod Justin Bieber: Bliv væk!

Historien om drengen der blev opdaget på Youtube og hurtigt blev alle pigers eje, er det seneste år blevet skæmmet af den ene skandale efter den anden. Der var historien om den indsmuglede abe, så havde han gjort et par kvinder gravid, så røg han sig skæv, han slog ud efter fotografer, han kom i kambollage med sine naboer.

Træt af kedelige snapchats? Sådan tilføjer du Bieber og Rihanna
Træt af kedelige snapchats? Sådan tilføjer du Bieber og Rihanna

Senest har en omfattende underskriftsindsamling tvunget den amerikanske præsident til at tage stilling til om popstjernen overhovedet skal have lov til at bo i USA. Den sag har Barack Obama endnu ikke taget stilling til.

X Factor-favorit: Jeg er ikke den nye Bieber
X Factor-favorit: Jeg er ikke den nye Bieber

Nu drejer det sig om retssagen i Florida. I januar kom han til at køre lidt for hurtigt og lidt for påvirket til at politiet kunne undgå at kalde ham ind til siden og bede ham om at blæse i et alkometer. Det ser ikke godt ude for den unge Bieber.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber fjernet fra museum

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx