Af - 04/08-16 13:40

Caitlyn Jenner: Jeg overvejede at begå selvmordCaitlyn Jenner: Jeg overvejede at begå selvmord

En helt bestemt episode med en journalist fik Caitlyn Jenner til at overveje at tage sit eget liv.

Bildstrecke im Grossformat »

Her ses Caitlyn Jenner som mand og som kvinde.

Tilværelsen har ikke altid været nem for 66-årige Caitlyn Jenner. I sommeren 2015 år chokerede hun alle ved pludselig at vise sig på forsiden af magasinet "Vanity fair" som kvinde.

Caitlyn Jenners forvandling kom som et chok for det meste af familien, og i begyndelsen af tilværelsen som Caitlyn Jenners var forholdet til blandt andet ekskonen Kris Jenner da heller ikke helt problemfrit.

Det har altså ikke altid været helt let at være Caitlyn Jenner, der tidligere var kendt som Bruce, og nu afslører den tidligere OL-vinder i den seneste udsendelse af "Any Given Wednesday", at hun har haft overvejet at begå selvmord.

Vil du opdateres med artikler om de kendte så like MX Kendte på Facebook.

De mørke tanker kom efter, at en journalist fangede Caitlyn Jenner på et billede, hvor hun var på vej ud af en klinik, efter at hendes adamsæble var blevet opereret.

Billedet blev taget, inden det var officielt, at Bruce Jenner gik med tanker om at forvandle sig til Caitlyn Jenner. Tanken om, at hendes planer ville blive afsløret, fik realitystjernen helt ud af den.

Caitlyn Jenner er blevet farmor igen
Caitlyn Jenner er blevet farmor igen

- Jeg vågnede klokken tre om natten og gik frem og tilbage i mit hus, mens jeg tænkte 'Åh nej, alt det vil komme ud i morgen, og det kommer til at være forfærdeligt,' sagde Caitlyn Jenner til Bill Simmons i programmet "Any Given Wednesday" og fortsætter:

Og så sagde jeg til mig selv: 'Ved du hvad, det ville være nemmere at gå ind i rummet ved siden af, du har jo en pistol, lad os bare gøre en ende på det nu.'

Modige Caitlyn: Nu skal jeg være mor
Modige Caitlyn: Nu skal jeg være mor

For hende ville selvmord være en måde at befri sig selv for alle de mange spekulationer.

- Dengang var jeg nok længere ude, end jeg nogensinde har været, indrømmer Caitlyn Jenner, der endte med at gå i seng igen, og allerede næste morgen tænkte hun mere klart:

Jeg tænkte: Sikke en frygtelig måde at slutte sit liv på. Jeg vil ikke have, at min historie ender på den negative måde.
Det fortalte Caitlyn Jenner i udsendelsen.

Efter den nat begyndte kendissen at tænke mere positive tanker og tro mere på sin egen styrke. I dag mener hun, at det sidste halvanden års tid har været de bedste år af hendes liv. Sidst hun var lige så lykkelig var til de olympiske lege i 1976, hvor hun hver morgen vågnede og ikke kunne vente med at komme i gang med dagen.


LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner om at skifte køn tilbage til mand: Her er sandheden

LÆS OGSÅ: Ny bog: Caitlyn Jenner fortryder og vil være mand igen

LÆS OGSÅ: Et år efter Caitlyn Jenners nyhed: Sådan har transkønnede det i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx