Af - 02/05-14 11:54

Kira i retten: Mascha fløj igennem luftenKira i retten: Mascha fløj igennem luften

Først fløj Mascha Vang igennem luften og kort tid efter røg Kira Eggers på røven.

storybild

Kira Eggers var indkaldt som vidne i retten. (Billede: Polfoto/arkiv)

Kira Eggers har indtaget vidnestolen i voldssagen fra Sunday Club den 12. januar, hvor Mascha Vang og Kira Eggers ifølge anklageskriftet blev slået af en 34-årig mand.

I Københavns Byret fortalte Kira Eggers, at Mascha Vang og fodboldspilleren Nicki Bille havde gang i en flirt, som den 34-årige tiltalte, der er ven med Nicki Bille, var meget imod.

- Han går gentagne gange over og prikker Mascha på skulderen, og Mascha siger til mig, at han ikke vil have, at hun snakker med Nicki. Mascha syntes, det er irriterende, at han bliver ved med at prikke hende på skulderen, fortalte hun.

Mascha Vang: Han slog min kæbe af led
Mascha Vang: Han slog min kæbe af led

Der opstod tumult
Om hændelsen, hvor den tiltalte angiveligt slog de to kvinder, fortæller Kira Eggers:

- Jeg ser pludselig, at der opstår tumult, da tiltalte og Mascha er oppe at toppes. Jeg ser ikke, at han slår hende, men jeg ser, at hun flyver igennem luften. Det lignede, at hun fløj flere meter, fortalte hun og fortsatte:

- Jeg går over til ham og spørger 'Hvad laver du?'. Afstanden mellem os er en halv meter, og jeg kigger ham dybt i øjnene, og så går der et øjeblik, hvorefter jeg får en på hovedet. Det føltes ret hårdt, jeg kunne slet ikke høre noget på den ene side af øret bagefter, og det gjorde virkelig ondt. Det var hårdt nok til, at jeg faldt på røven.

Tiltalt i Mascha Vang-sag: Hun startede med at tage kvælertag
Tiltalt i Mascha Vang-sag: Hun startede med at tage kvælertag

Fik tæsk på natklub: Kira Eggers og Mascha Vang i retten
Fik tæsk på natklub: Kira Eggers og Mascha Vang i retten

Dybt chokeret
Kira Eggers fortalte, at hun var dybt chokeret, men alligevel rejste sig og gik hen til den tiltalte igen.

- Der er jeg i chok over at være banket ned på den måde, og så får jeg en mere og ryger på røven en gang mere. Der kaster jeg håndklædet i ringen, det gad jeg ikke mere af, og jeg kunne se, at han blev trukket væk af sine venner. Derefter gik jeg hen til Mascha, som lå i fosterstilling på gulvet. Det var forfærdeligt. Det føltes som om, at hjælpen var meget længe undervejs, fortalte hun.

Mascha Vang blev efterfølgende taget ud i baglokalet og senere kørt væk i ambulance. Det forventes, at der falder afgørelse i sagen i dag. Læs mere senere på mx.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx