Af - 20/03-14 10:46

Eks-kone til Stones-guitarist: Derfor tog L'Wren sit eget livEks-kone til Stones-guitarist: Derfor tog L'Wren sit eget liv

Eks-kone til Rolling Stones guitarist Ron Wood taler som den første med mangeårig insider-viden i bandet ud om Mick Jaggers tragiske tab af kæresten, L'Wren Scott.

storybild

Mick Jagger sammen med afdøde L'Wren Scott. De to var sammen i mere end ti år. (Billede: Polfoto)

Siden mandag har verden ligget i grus for Mick Jagger og de tre andre medlemmer i Rolling Stones. Det var her nyheden om, at Jaggers kæreste, L'Wren Scott, havde taget livet af sig selv i en lejlighed i New York.

Bandet annoncerede om allerede dagen efter, at deres tour i Australien med øjeblikkelig virkning var aflyst på grund af sorg over tabet af Jaggers 49-årige kæreste.

Obduktion: Jaggers kæreste begik selvmord
Obduktion: Jaggers kæreste begik selvmord

Hvorfor L'Wren Scott valgte at tage sit eget liv er ifølge flere kilder tæt på parret fortsat et mysterium, da intet tydede på, at hun var suicidal.

Men nu løfter eks-kone til Rolling Stones guitarist Ron Wood, Joo Wood, for første gang sløret for, hvad hun tænker om den tragiske nyhed. Ifølge Wood kan Scotts skrantende økonomi være årsagen til, at den 49-årige designer valgte at ende livet i luksuslejligheden på Manhattan.

Rolling Stones: Vi skal alle stå sammen og tilbyde Mick vores støtte
Rolling Stones: Vi skal alle stå sammen og tilbyde Mick vores støtte

L'Wren Scotts regnskaber i den London-registrerede design-virksomheden LS Fashion Ltd fremviste nemlig i slutningen af 2012 blodrøde tal. Angiveligt skyldte Scott 5,5 millioner pund – 49 millioner kroner.

- Jeg tror, at det - for hende - var et spørgsmål om, at hun mistede ansigt, siger 59-årige Jo Wood til CNN i et eksklusivt interview.

- Hun var sådan en stolt kvinde, og for hende - at gå igennem det her - kan have været det, der gjorde udfaldet, siger Wood.

Efter kærestens død: Jagger og Stones aflyser hel turné
Efter kærestens død: Jagger og Stones aflyser hel turné

Bandets fremtid? Ved det ikke...
Jo Wood har siden nyheden kom ud i mandags været i kontakt med eks-manden Ron, som lige nu befinder sig i Australien sammen med Mick Jagger og de andre to medlemmer i bandet.

Rolling Stones aflyser koncert - Turné i fare efter dødsfald
Rolling Stones aflyser koncert - Turné i fare efter dødsfald

Over for CNN fortæller hun, at Mick er 'knust' over tabet af kæresten igennem mere end ti år, og at 'det rammer ham på det værst tænkelige tidspunkt – når han er på tour'.

Om det kommer til at påvirke bandets fremtidige eksistens, ved Jo Wood simpelthen ikke:

- Hvad bandet gør herefter, ved jeg simpelthen ikke, fastslår hun.

Rygte: Rolling Stones til Roskilde Festival – ledelsen afviser ikke
Rygte: Rolling Stones til Roskilde Festival – ledelsen afviser ikke

Sent onsdag aften blev det af retsmedicinere slået fast, at L'Wren Scott var død ved kvælning. Det var hendes assistent, der mandag morgen amerikansk tid fandt hende hænge livløs i lejligheden med et tørklæde bundet rundt om halsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx