Af - 11/09-13 15:28; Opdateret: 11/09-13 15:55

Rune Klan udsat for junkie-indbrudRune Klan udsat for junkie-indbrud

Et indbrud var lige ved at komme i vejen for metroxpress' interview med Rune Klan, der skulle fortælle om sit nye efterårs-show.

storybild

(Billede: PR Foto)

Rune Klan er klar med sit fjerde oneman-show 'Det stribede show', og skulle mandag formiddag ringe til metroxpress for at fortælle om det.

Som en anden diva ringede han et par timer forsinket - dog ikke uden grund...


LÆS OGSÅ: Sandhederne om Mick Øgendahl og Rune Klans nye hit-serie

- Hej...Du må undskylde, jeg først ringer nu. Der var junkie-indbrud i min bil i går, hvor jeg fik min telefon stjålet, så jeg var ude og købe en ny i dag. Så gav lorte Telia mig så et forkert SIM-kort, så nu ringer jeg fra en fastnettelefon. Helt 90'er-agtig ja, men nu er jeg klar.

Hvor ringer du fra?

- Jeg sidder på Bremen. De er ved at sætte lyd og lys op inde på scenen. Det er lidt hektisk, for vi har premiere på torsdag.

LÆS OGSÅ: Se Rune Klans tale til nationen

Hvilke rekvisitter har du med i dit nye show?

- Der er rigtig mange dumme ting. Jeg fandt et chatol i en skraldespand, har købt et gulvtæppe for 500 kroner, et blomsterbord, en stol fra Polen, en masse grimme kasser, en kæmpe pokal, et par storskærme – jeg har hyret en spanier til at filme mig live hver aften – og så har jeg lavet en virkelig dum rekvisit ud af toiletpapir. Jeg tror faktisk, jeg har købt for 2500 kroners toiletpapir, hvilket kan være svært at forklare sin revisor, haha.

Hvor mange penge har du brugt i alt?

- Mere end jeg plejer. Små 50.000 kroner, tror jeg.

Hvorfor kalder du dit nye show for 'Det stribede show'?

- Helt u-intentionelt lavede jeg jo en trilogi med det 'Røde', 'Grønne' og 'Blå' show. Så nu starter jeg en ny trilogi op, hvor de skal hedde 'Det stribede', 'Det ternede' og 'Det prikkede show'. Jeg har altid været lidt af en farvetøs. Du skal se min garderobe. Du vil tro, jeg arbejdede i Cirkus Benneweis.

På de nye pressebilleder står du med en maler-rulle i hånden. Er du en god maler?

- Hahaha, hm...Jeg vil sige, at det er sjældent noget, jeg får andre til at gøre. Jeg har for eksempel lige malet en port ud i mit trylleværksted. Jeg er ikke super god til det, men jeg elsker at male. Derhjemme har jeg både et rødt rum, et lilla rum, et grønt rum, et orange rum...

Det lyder som et stort hjem?

- Haha, ja okay, det kom til at lyde som om, jeg har 72 værelser. Jeg mente køkkenet, stuen, badeværelset og soveværelset.

Der står i pressemeddelelsen, at dit show handler om, at du er bange for at miste dit publikum?

- Jeg har optrådt, siden jeg var 13 år gammel og har altid drømt om at få et publikum. Det ville være det fedeste at se sit navn på en plakat. Den drøm er jo nu blevet udfriet, og det er jeg mega glad for. Når jeg så bliver glad for noget, er jeg bange for at miste det igen. Jeg er helt oprigtig mega bange for, at folk ikke gider mig mere. Jeg kunne godt tænke mig at lave en 'Niels Hausgaard' og kunne blive ved med at optræde for et trofast publikum uden at skulle genopfinde den dybe tallerken hver gang. Alle laver jo smuttere engang imellem, men det synes jeg ikke, jeg har gjort endnu, så jeg går hele tiden og er bange for, hvornår det sker.

I forbindelse med dit sidste show – 'Det blå show' – optrådte du for dronningen. Har hun inviteret igen?

- Nej! Jeg skriver og skriver, men hun svarer sgu ikke. Ej, det har jeg ikke. Men hun skal være velkommen.

Hvad skal vi forvente os af dit nye show?

- Det er jo en hyldest til publikum. Og jeg har virkelig trænet hårdt på nogle svære tricks. Jeg har faktisk brugt halvandet år på det her show.

Så hvorfor skal man tage ind og se Rune Klans 'Det stribede show'?

- Fordi...Jeg tror ikke, I bliver skuffet. Med fed streg under 'tror'. Skriv det sådan her: 'Jeg tror ikke, I bliver skuffet – jeg sagde, jeg tror. Jeg ved det ikke... Men jeg siger bare 'tror' for at slutte lidt vagt, haha.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Kæmpe sensation: Supermålmand sender...
bt.dk
Mand fundet bevidstløs efter brand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx