Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 16/05-17 09:16

Populær TV 2-vært holder pause fra skærmen: De seneste måneder har været hårdePopulær TV 2-vært holder pause fra skærmen: De seneste måneder har været hårde

Med sin værtsrolle på populære tv-programmer som 'Størst' og 'Nybyggerne,' har Peter Ingemann haft rigeligt at se til det sidste langt stykke tid. De næste par måneder skal den populære tv-vært dog hverken øve replikker eller udtænke ideer til nye tv-programmer. Han har nemlig valgt at trække stikket og holde pause fra skærmen.

storybild

Det skriver BILLED-BLADET.

»Nu har jeg været vært i 14 år, og de seneste måneder har været ekstra hårdt. Jeg har både lavet 'Nybyggerne' og Størst', og jeg kunne specielt mærke, at en tur til Canada - lige efter jeg havde været i USA - fik min puls til at banke ekstra hårdt. Derfor valgte jeg at lytte til min krop,« siger Peter Ingemann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor har den populære tv-vært aftalt med sin kone Trine Ingemann og sin chef på TV 2, at han trækker stikket og holder en god lang sommerferie helt frem til august.

Efter mange år på skærmen, er det dog ikke helt nemt for Peter Ingemann at koble tv-hjernen fra. Derfor må han slå sig selv over fingrene, når han pludselig får en ny ide til et program, mens han er ude at gå tur med hunden eller på anden vis forsøger at slappe af.

Tv-vært afslører: Jeg aborterede på direkte tv
Tv-vært afslører: Jeg aborterede på direkte tv

Peter Ingemann fortæller, at de næste par måneders ferie udelukkende skal bruges til at koble af og tilbringe tid med konen og parrets to døtre Caroline og Marie.

Når den populære tv-vært vender tilbage til arbejdet i august, er det første punkt på dagsordenen at filme fem nye afsnit til TV 2-programmet 'Størst' - et program hvor Peter Ingemann rejser ud i verden for at besøge nogle af de største menneskeskabte steder.

Peter Ingemann er blandt andet kendt for sin værtsrolle i DR-programmerne 'Hammerslag' og 'Den store Bagedyst'. Tilbage i 2013 skiftede den populære tv-vært til TV 2.

Dansk stjerne var pludselig HELT nøgen på tv: - Det var ikke godt
Dansk stjerne var pludselig HELT nøgen på tv: - Det var ikke godt

»Da TV 2 ringede og tilbød mig et job, tænkte jeg, at det var chancen for at give mig selv et ordentligt spark bagi og komme ud og opleve ting. Det var en del af mit mål at få lukket døren op og komme ud,« sagde Peter Ingemann dengang om sit skift fra DR til TV 2.

På TV 2 startede den populære tv-vært ud som vært på det populære bolig-program 'Nybyggerne' i 2013. Efter tre års pause fra programmet vendte han tilbage i tredje sæson, som løb over skærmen i efteråret 2017.

Lille dreng tudbrølede på live tv: Utrolig gestus gav ham smilet tilbage
Lille dreng tudbrølede på live tv: Utrolig gestus gav ham smilet tilbage

Tilbage i marts blev Peter Ingemann kåret som årets mandlige underholdningsvært ved Billed-Bladets award-show TV-GULD.

BTMX har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Peter Ingemann.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Her er DRs nye underholdningsprogram:...
bt.dk
Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx