Af - 24/09-16 14:03; Opdateret: 25/09-16 08:33

Twerk Queen har fået nok af unge drenges chikane: Jeg ringer til deres forældre!Twerk Queen har fået nok af unge drenges chikane: Jeg ringer til deres forældre!

Louise M. Kjølsen alias Twerk Qween har fået nok af teenagedrenge, der chikanerer kvinder seksuelt.

Bildstrecke im Grossformat »

Opdatering søndag morgen.

I en mail til metroxpress kan en glad Nikita Klæstrup fortælle, at den unge mand, der efterlyste hendes nøgenbilleder i 'Offensimentum'-gruppen 'har undskyldt, skammer sig over sin opførsel og har meldt sig ud af gruppen. Derudover var det en rigtig god snak jeg havde med hans mor, som var meget forstående'.

Det er kun få dage siden, at Louise M. Kjølsen, bedre kendt som Twerk Qween, oplevede at blive chikaneret af unge drenge, da hun og Nikita Klæstrup var i Fitness World.

Dengang konfronterede den bramfri dansedronning drengene direkte, men nu lader det til, at hun er nødt til at tage helt andre midler i brug. Det skriver hun på sin blog.

Nikita Klæstrup og Twerk Queen passet op i fitnesscenter: - Jeg var i chok
Nikita Klæstrup og Twerk Queen passet op i fitnesscenter: - Jeg var i chok

Under overskriften 'Så må jeg jo ringe til din mor!', fortæller Louise M. Kjølsen, hvordan hun til lørdag formiddag valgte at kontakte to mødre, hvis teenagedrenge er gået langt over grænsen i den lukkede Facebook-gruppe 'Offensimentum'.

To screenshots i det omtalt blogindlæg viser nemlig, hvordan en ung dreng efterspørger nøgenbilleder af veninden Nikita Klæstrup:

Nogle af jer liderlige sataner, der har Nikita Klæstrups nudes? Altså dem, hvor hun er helt nøgen og ikke det dér børnepis på hendes Insta(gram-profil, red.)

Den grænseoverskridende efterspørgsel kom Nikita Klæstrup for øre, og hun valgte at svare igen i et opslag på sin Facebook-profil. Hun skrev:

Det her er ulækkert og sygt. [...] Det handler ikke om, at se en pige afklædt og nyde synet af hendes krop. Det handler om magt og en berettigelse til kvindekroppen, som går langt ud over, hvad kvinden selv vil gå med til.

I samme opdatering gjorde Klæstrup det klart, at hun havde kontaktet en mor til en af drengene for at fortælle hende, hvad hendes søn foretager sig på de sociale medier.

Den irettesættelse blev de unge drenge i 'Offensimentum'-gruppen ikke glade for, og begyndte derfor at opfordre hinanden til at sende Nikita Klæstrups nøgenbilleder til hendes far, 'så han kan se, hvor billig hans datter i virkeligheden er'. Vedhæftet kontaktoplysningerne til Klæstrups far.

Twerk Queen: Derfor skal du kalde kvinder for ludere
Twerk Queen: Derfor skal du kalde kvinder for ludere

Kendt klubkonge deler fræk video med Nikita Klæstrup
Kendt klubkonge deler fræk video med Nikita Klæstrup

Twerk Queen Louise M. Kjølsen blev bekendt med situationens udvikling, da en fælles ven af hende og Nikita Klæstrup ikke kunne få fat på ungdomspolitikeren - og så tog dansedronningen sagen i egen hånd:

Jeg fandt frem til ham, som postede Nikis fars adresse, fandt hans mor, og ringede til hende! Efter en lang snak [...] sagde hun, at hun MED DET SAMME ville få sin søn til slette adressen og telefonnummeret samt tage en LANG snak med ham om grænseoverskridende adfærd på nettet! Jeg sendte hende selvfølgelig også screenshotsne, sådan at hun selv kunne se, hvad han havde skrevet.

TV: Se Twerk Queen speed-date 12 modige metroxpress-læsere
TV: Se Twerk Queen speed-date 12 modige metroxpress-læsere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx