15/12-17 11:32

'Nybyggerne'-Lise indlagt efter eksotisk rejse'Nybyggerne'-Lise indlagt efter eksotisk rejse

Den første tid hjemme i Danmark har været slem for 'Nybyggerne'-parret.

storybild

Lise, Michael og sønnen Villy er for nylig vendt hjem fra deres livs eventyr i Nicaragua, men den første tid i Danmark har langt fra været nem. 'Nybyggerne'-deltagerne var på turen nemlig plaget af sygdom, og det er fortsat, efter de er kommet hjem, hvor det blev så slemt, at Lise endte med at blive indlagt. Det fortæller hun i et indlæg på parrets blog.

Under indlæggelsen blev hun testet for flere forskellige ting, men heldigvis kunne lægerne konstatere, at hun hverken er ramt denguefeber, influenza og malaria. I stedet tyder det på, at familien har kold lungebetændelse og kighoste.

'Michael og Villy har hostet i laaang tid, og de kan derfor ikke behandles. Jeg er lige begyndt og kan derfor godt få medicin. Vi har taget det med fra Nicaragua,' skriver Lise.

'Det giver jo også OK mening det hele. Og vi overlever! Hvis lægen har ret, så har vi ikke fanget noget helt vildt farligt med hjem. Man vaccineres mod kighoste, men man kan godt få det alligevel. Og Villy er jo ikke fuld vaccineret endnu. Men det går nok! Det har været en rutsjebanetur, fordi den ene diagnose efter den anden er blevet slynget op i luften. Mange ting er googlet, og dét hjælper aldrig.'

LÆS OGSÅ: Lise og Michael: Vi flytter fra 'Nybyggerne'-huset

Frygter mere alvorligt

'Nybyggerne'-parret kan dog ikke ånde helt lettet op endnu, selv om Lise igen er blevet udskrevet. Symptomerne passer nemlig også på den lidt mere alvorlige sygdom tuberkulose, og i øjeblikket venter de på at få svar på de undersøgelser.

'Så jeg glæder mig bare til at få svar. Til at de siger, at den er negativ. Så jeg ikke skal have ondt i maven! Og det vigtigste er jo, at jeg har det bedre, og at vi er hjemme igen,' skriver Lise.

'Jeg forsætter med mantraerne i hovedet: “Du har lungebetændelse og kighoste” og “ikke mal fanden på væggen”, og så går det nok! Jeg er nok i bund og grund bare så træt af, at jeg ikke kan sortere virusser og baktusser fra. At min krop rager alting til sig. Det er udmattende, og det skal jeg have hjælp til at undgå, fortsætter Lise, der i 2017 har været indlagt fem gange, mens sønnen har været indlagt én gang.'

Her kan du læse hele parrets blogindlæg om sygdommen.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-deltagere: Efter fem år er det slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx