Af Sebastian Kirk - 17/10-17 20:59; Opdateret: 18/10-17 10:53

Dansk blogger åbner op efter sex-overgreb: 'Du er en ødelagt psykopat'Dansk blogger åbner op efter sex-overgreb: 'Du er en ødelagt psykopat'

Twerk Queen fortæller i forbindelse med #MeToo-bevægelsen, hvordan hun selv er blevet udsat for seksuelt overgreb.

storybild

(Billede: Louise Maria Søderlind Kjølsen)

Siden mandag har tusindvis af kvinder verden over sat fokus på problemet med hverdagssexisme og voldtægt ved at skrive ordene 'Me too' (Også mig) på de sociale medier.

Det gør de for at tilkendegive, at også de har været udsat for seksuelle krænkelser i en eller anden udstrækning. En af dem er den danske blogger Louise Kjølsen - også kendt som Twerk Queen - der på sin blog åbner op om, hvordan hun selv er blevet krænket.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor skriver tusindvis af kvinder dette på sociale medier i dag

Det gør hun i form af et langt, intimt og meget personligt brev til en tidligere kæreste, der igennem en periode gjorde forskellige ting ved hendes krop, som hun absolut ikke ønskede. Og hun lægger ikke fingre imellem.

'Den historie jeg vil dele med jer i dag er der meget få personer i mit liv der har læst,' som hun skriver.

I brevet, som blev skrevet for år tilbage umiddelbart efter en specifik episode, beskriver Twerk Queen, hvordan denne her fyr, som hun blot kalder 'X', har drevet psykisk terror på hende, selv om hun elskede ham - og han påstod at elske hende.

'Det overgreb du udførte sidder I min krop, fik mine hænder til at ryste da jeg så dig igen, og giver følelsen af at tårerne presser på når jeg tænker på det,' skriver hun og uddyber længere nede, hvordan 'X' konkret har misbrugt hendes krop og tillid:

'Du tog mig hoved og pressede det ned mod din pik, jeg prøvede at vriste mig fri..at joke, at være cool.. ikke at gøre et stort nummer ud af det.. du tog bare fat I mit hår og blev ved (...) Du kneppede mig hårdt på sofaen.. ikke som vi før har gjort det, men hårdt uden nogen form for følelse, uden nogen form for forbindelse med mig og min krop.. det var følelsen af at du kneppede i mig og ikke med mig… “det er sådan her perkere knepper, er det sådan du kan lide det, nu skal jeg kneppe dig som en perker, din beskidte perkerludder, perker elsker…” jeg trak mig væk, jeg prøvede at finde ind til dig, jeg prøvede at stoppe dig… du var ligeglad.'

'Du burde skamme dig'

Twerk Queen fortsætter i detaljer med at beskrive, hvordan denne fyr mishandlede hende og gjorde forskellige ting ved hende, selv om hun adskillige gange sagde fra.

'Det er ikke noget nyt at du er en ødelagt psykopat.. at du lader dig rive væk med dine følelser og råber, puster dig op, intimiderer, sårer, ødelægger… det gjorde du før.. du gjorde det her hjemme… Det har jeg hele tiden vidst at du var I stand til… Men at du var istand til at gøre det overfor mig .. Nu… Overfor en du elsker... En der elskede dig… En hvis sjæl på en eller anden måde havde forbundet sig med din…,' skriver hun og afslutter:

'Det du har gjort er I mine øjne utilgiveligt.. du burde skamme dig, du burde føle skyld.. du burde tage ansvar…men jeg kommer til at tilgive dig en dag… det af to grunde.. det bliver for min egen skyld, fordi eg nægte at blive ødelagt af at bære rundt på vrede og had.. og så fordi jeg synes det er synd for dig, da du ikke kender til kærlighed.'

Twerk Queen og resten af blogger-pigegruppen Girl Squad (der også tæller Nikita Klæstrup og Ekaterina Krarup Andersen) er i disse dage aktuelle med det feministiske radioprogram 'Ludermanifestet' på DR P1, hvor de blandt andet har talt om seksuelle overgreb.

Du kan høre programmerne her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fie og Frederik: Derfor gider vi ikke...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx