Af Bo Poulsen - 27/10-17 22:43

Pinligt! Popstjerne afvist i indgangen til Gordon Ramsays restaurantPinligt! Popstjerne afvist i indgangen til Gordon Ramsays restaurant

Det er langtfra alle, der kan komme ind og spise på Gordon Ramsays restauranter.

storybild

(Billede: ROBYN BECK)

Det at man er en kendt sangerinde er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man kan komme ind alle steder.

Den sandhed har den britiske sangerinde og tidligere 'X Factor'-dommer Rita Ora måttet sande.

Hun delte en halvpinlig historie forleden, da hun var gæst i talkshowet 'The Jonathan Ross Show'. Her gæstede den iltre kok Gordon Ramsay også programmet.

Sangerinden med albanske rødder løftede sløret for den lettere pinlige historie, som hun var ude for ved et besøg hos en af Gordon Ramsays mange restauranter.

»Ligesom alle andre, ville jeg spise hos Gordon Ramsay, men jeg kom bare ikke ind. Jeg gik ind og levede ikke op til restaurantens dresscode,« siger hun.

Den 26-årige Rita Ora var nemlig iført joggingtøj og sneakers, hvilket slet ikke var passende. Af samme årsag fik hun ikke lov til at spise på restauranten.

Hun indrømmer, at det er meget normalt tøj for hende, da hun er lidt en drengepige, men hun virker ikke specielt bitter over episoden. Gordon Ramsay spørger ind til, hvilken restaurant der er tale om, men 'Your Song'-sangerinden tør slet ikke sige det af frygt for, at han får et af sine ikoniske raserianfald mod de pågældende ansatte.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Medie: Her blev Avicii fundet død
bt.dk
Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx