Af - 05/09-13 08:42; Opdateret: 05/09-13 09:04

Steve Jobs ville ikke kendes ved sin datterSteve Jobs ville ikke kendes ved sin datter

Steve jobs ville i flere år ikke indrømme, at hans datter rent faktisk var hans.

storybild

Steve Jobs her sammen med datteren, som han ikke ville kendes ved, før hun var otte. (Billede: Polfoto/Ed Kashi)

‘Vor tids fader’, kan man fristes til at kalde Steve Jobs, der døde af kræft i 2011. Men Apple-stifteren og manden bag iPhones og iPods var til gengæld ikke sin egen datters fader. Det påstod han i hvert fald selv i flere år.

I to år efter Jobs’ ungdomskæreste, Chris-Ann Brennan, fødte datteren Lisa, nægtede han at han skulle have noget med hende at gøre. Det var ikke hans datter, mente han, da han påstod at være steril. Det skriver betalingssitet Eb.dk.

LÆS OGSÅ: Fan køber Apples første computer for 3,8 mio.kr.

Jobs erkendte dog faderskabet, men han så først sin datter i 1986, da hun var otte år gammel. De havde et koldt og ufølsomt forhold i starten, men med tiden udviklede det sig til et varmt og kærligt et af slagsen, og i en periode boede de sammen, da Lisa var teenager.

Forholdet mellem Steve Jobs og hans datter bliver berørt i den nye film, ‘Jobs’, der skildrer Apple-mandens liv. Her er det Ashton Kutcher, der spiller manden i centrum, og han tror ikke, at Jobs løj over for sig selv eller omverdenen, når det kom til datteren.

LÆS OGSÅ: Ashton Kutcher sender konen ud i rummet

- Jeg tror ikke, at Steve Jobs bevidst forsømte sin datter. Jeg tror, at han i mange år var overbevist og troede på, at hun ikke var hans datter, siger Kutcher til betalingssitet Eb.dk og tilføjer:

- På et tidspunkt i sit liv erkendte han, at han havde fejlet og begyndte at tage et seriøst ansvar for sin datter, da han til sidst blev overbevist om, at det faktisk var hans datter. Og i perioder forsøgte han at trappe ned med sit arbejde og koncentrere sig lidt mere om sit familieliv.

Filmen ‘Jobs’ har premiere i danske biografer landet over i dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki klar til ny Grand...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Haveredskab skyld i brand - i dag er...
bt.dk
Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx