Af Christian Hansen - 26/12-17 22:13

Millioner fulgte med i Dronning Elizabeths juletale, men det er billedet til venstre, ALLE taler omMillioner fulgte med i Dronning Elizabeths juletale, men det er billedet til venstre, ALLE taler om

En nøje udvalgt detalje fra dronningens hånd

Dronning Elizabeths juletale 2017

Under sin årlige juletale, der bliver transmitteret på tv, sneg Dronning Elizabeth øjensynligt en diskret gestus ind, hvori hun lod briterne vide, at hun tilsyneladende er glad for sit barnebarns valg af ægtefælle.

Mandag, 1. juledag, holdt monarken sin tv-tale, der ifølge BBC blev set af over syv millioner, hvor hun blandt andet hyldede byerne London og Manchester for deres håndtering af ekstremisters blodige angreb tidligere i år.

Men hun fortalte også, at hun og kongefamilien ser frem til at byde nye medlemmer velkommen næste år - en øjensynlig henvisning til den 36-årige Meghan Markle, der til foråret skal giftes med den populære prins Harry, ligesom det formentlig er en henvisning til, at prins William og hans hustru Catherine, hertuginden af Cambridge, bliver forældre til en lille ny i 2018.

Men dronningen gav yderligere et lille subtilt tegn på, at hun billiger valget af 'Suits'-skuespilleren som Harrys kommende kone.

Det har både tv-seere og internationale medier lagt mærke til.

På et bord stilfærdigt placeret i udkanten af tv-billedet, ses Meghan Markle og Prins Harrys forlovelsesbillede, og det bliver, sammen med det faktum at den amerikanske skuespiller har tilbragt juledagene sammen med den kongelige familie på monarkens ejendom, Sandringham, tolket som en særlig flot inklusion af Meghan Markle i den kongelige familie. Det skyldes ikke mindst, at det ifølge The Telegraph sædvanligvis kun er royale personer, der inviteres med til de særlige juledage, og den 36-årige kvinde er først royal, når hun og Harry har givet hinanden deres 'ja' til næste år.

Således mener The Telegraphs royale korrespondent, at Markles tilstedeværelse i julefejringen på Sandringham bliver opfattet som om, at der er kommet en mere afslappet holdning til de royale traditioner i kongehuset.

Du kan se hele dronningens tale i videoen over artiklen.

Meghan Markle og prins Harry skal giftes den 19. maj 2018 i Windsor nær London.

LÆS OGSÅ: Harrys vilde forlovelsesring: Koster mindst en halv million - én detalje gør den uvurderlig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-arving sælger ud igen: Dropper...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx