Af - 22/09-16 19:06

Dronning Margrethe efterligner en uartig abe - og alle elsker detDronning Margrethe efterligner en uartig abe - og alle elsker det

Dronningen har mange talenter.

storybild

Dronning Margrethe har mange talenter. Hun kan male og instruere teaterstykker, men at hun er i stand til at efterligne en uartig abe, kommer nok bag på de fleste.

I forbindelse med den nye udstilling 'Fra Kongehusets gemmer' på Amalienborg, lod dronningen sig interviewe af TV2, som hun fortalte om en fræk og uartig royal abe, der engang havde været i Kongehusets varetægt.

Mere end hver tredje dansker vil af med Margrethe
Mere end hver tredje dansker vil af med Margrethe

- Denne her abe, som hed Monkey, var en meget uartig lille abe, og min far havde mange anekdoter om den, blandt andet den, at den ikke kunne lide folk med gebis, så begyndte den at gøre sådan, siger dronning Margrethe, før hun begynder at imittere den uartige abe.

Efter TV2 delte klippet af abe-efterligningen, er det strømmet ind med positive kommentarer til Dronningen, fordi hun ikke holder så meget på etiketten, at hun ikke kan gøre sit bedste for at fortælle en god historie - også hvis det kræver en lille abe-efterligning.

Her er det mest populære medlem af kongefamilien
Her er det mest populære medlem af kongefamilien

Udstillingen “Kongehusets gemmer” kan ses på Amalienborg frem til 26. februar 2017


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx