Af Lars Sejr - 21/10-15 16:48

Hvad savner de danske kendisser fra 'Tilbage til fremtiden'?Hvad savner de danske kendisser fra 'Tilbage til fremtiden'?

I den ikoniske film fra 1989 rejser Michael J. Fox til fremtiden - helt konkret 21. oktober 2015. Se hvad de danske kendisser savner af fikse opfindelser.

Bildstrecke im Grossformat »
- Helt klart hoverboardet! Og flyvende biler, der kører på solenergi, hvor svært kan det fucking være? Trådløs strøm og kur for kræft må også være på tide! - Helt overordnet ville jeg elske, hvis man kunne rejse i tiden. Der er så mange steder i historien, jeg godt gad se og opleve, ligesom det ville være rart at tage et eller flere smut ud i fremtiden og se, hvordan det hele former sig. På det realistiske plan håber jeg, at jeg når at opleve den flyvende bil. - Den næste store opfindelse skulle klart være en elevator, hvor man kan trykke på en knap og blive bragt til sin drømmelokation. Så hvis man vil en tur til Maldiverne, kan man blive bragt dertil i løbet af et par minutter og derved spare en masse rejsetid. - Jeg kan huske, at de i filmen har en frysepizza til mikroovn, der ikke sutter røv. Endda i miniformat, der vokser i ovnen. Det kunne være rigtig rart at have sådan en lige nu. - Jeg er super skuffet over, at vi endnu ikke har opfundet flyvende biler! Det ville være rart ikke at skulle tænke på morgentrafikken mere. Altså, japanere har opfundet et tog, som svæver og kører 600 km/t, kan de så ikke lige gå i gang med bilerne? I filmen kan deres jakker tørre af sig selv på få sekunder, det ville jeg ønske, vi havde her i Danmark, nu når det regner så meget! En pille, der kan kurere alle sygdomme eller gøre én højere ville også være godt. Jeg kunne godt bruge 20 centimeter til mine 154. - Ens opladere til mobiltelefoner. Vi mennesker står foran en gylden udvikling i måden at tænke værdier - lige nu tænkes der tal på bundlinjen, fem år frem og hver mand for sig selv. Hvad er bedst for alle: Ens opladere til mobiler. Bortset fra det mangler fremtiden Huey Lewis.

Metroxpress har allieret sig med en række kendisser for at høre, hvilke opfindelser fra filmen de savner, og hvad der bør være verdens næste store opfindelse.

Klik dig gennem galleriet og se hvilke opfindelser danske kendisser savner fra filmen.

LÆS OGSÅ: TV-test: Tilbage til fremtiden - her ramte filmen plet

LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE: Tilbage til fremtiden – og retur til fortiden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx