Af Pokernyhederne.com - 02/10-14 20:12

Så mange millioner har Gus Hansen tabt på online poker - bare i år!Så mange millioner har Gus Hansen tabt på online poker - bare i år!

Gustav 'Gus' Hansen er blevet en af verdens mest profilerede pokerstjerner takket være sine bedrifter ved de største pokerturneringer rundt omkring i verden. Men spillet på nettet har været en dyr fornøjelse.

storybild

Danmarks ubestridt største pokerstjerne hedder Gustav 'Gus' Hansen. Den i Monaco-bosatte dansker med tilnavnet 'The Great Dane' har samlet set vundet over 66 millioner kroner ved pokerturneringer verden over.

Men Gus Hansen er også en hyppig pokerspiller på nettet. Han er sponsoreret af pokersitet Full Tilt Poker, hvis dyre udbud af pokerspil tiltrækker pokerens største 'highrollere'. Heriblandt Gus Hansen, der dog langt fra har oplevet samme succes ved den virtuelle som den rigtige pokerfilt.

Mand taber i poker og ændrer sit navn til dette...
Mand taber i poker og ændrer sit navn til dette...

I år har danskeren således tabt den nette sum af $5.522.853 svarende til over 32 millioner kroner ved Full Tilt Pokers online-borde. Det viser tal fra hjemmesiden HighstakesDB.com, der følger med i, og registrerer de dyreste pokerspil på nettet.

Tre dyre arbejdsdage i september
Alene i netop overståede september smed Gus Hansen over fem millioner kroner på Full Tilt Poker. Og det til trods for, at han senest spillede på sitet den 3. september.

Læs også på Pokernyhederne.dk: Hudløst ærlig Gus: - Måske jeg skulle tage en længere pause

At Gus Hansen i år oplever en massiv nedtur på online-pokeren er ikke et nyt fænomen. Også inden 2014 havde danskeren smidt en større formue online. Fra 2007 frem til i dag, har danskeren således et underskud på $20.395.597 (over 120.000.000 millioner kroner) ifølge HighstakesDB.com.

Dansker scorede 287.000 kroner
Dansker scorede 287.000 kroner

Det gør Gus Hansen til den person, der har tabt næstflest penge på online-poker gennem tiderne. Den mest tabende er Cirque du Soleil-stifter og milliardær, Guy Laliberté, der menes at stå bag fem pokerkonti, der tilsammen har tabt mere end svimlende $26.400.000 i perioden 2007 - 2011.

Modsat Laliberté har Gus Hansen af flere omgange addresseret sine store tab på nettet - senest overfor Pokernyhederne ved årets VM i poker i Las Vegas i juli.

Læs også på Pokernyhederne: Poker TV: - Det har ikke været kønt, og det skal der ændres på

LÆS OGSÅ: Blogger stjal kontanter med spisepinde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Ny lov i Sverige: Sex kun lovligt,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx