Af - 29/04-14 20:50

Falktoft tramper på Qvortrup: Din dårligdom fortjener at leve længeFalktoft tramper på Qvortrup: Din dårligdom fortjener at leve længe

'Man må ikke træde på folk, der ligger ned', skriver Peter Falktoft på Facebook. 'Men i dette tilfælde gør jeg en saglig undtagelse.'

storybild

(Billede: Polfoto/Thomas Sjørup)

Der har været kold luft mellem DR P3 Monte Carlo-værten Peter Falktoft og tidligere Se og Hør-chefredaktør Henrik Qvortrup, siden Qvortrup tidligere på måneden blandede sig i en diskussion mellem Falktoft og Berlingskes chefredaktør Tom Jensen.

Det skete, da Falktoft på Twitter havde indledt en diskussion om Berlingskes nye børneavis med avisens chefredaktør.

Henrik Qvortrup forlader TV 2
Henrik Qvortrup forlader TV 2

Her til aften har Qvortrup sagt farvel til jobbet som politisk kommentator ved TV2. Det har fået Falktoft til igen at ytre sig - denne gang på Facebook.

- Uanset om man er åndelig eller ej, så kan man ikke fornægte begrebet Karma, når en mediechef der i flere år har sanktioneret lovbrud for at snage i andre menneskers privatliv - for siden hen at indtage posten som den der afgør hvad der er rigtigt og forkert i Dansk politik - til sidst bliver indhentet af sin egen rædselsfulde gøren og laden, skriver han.

Spin- og sladderkongen indhentet af fortiden
Spin- og sladderkongen indhentet af fortiden

- Man må ikke træde på folk, der ligger ned, men i dette tilfælde gør jeg en saglig undtagelse. Alene ud fra den begrundelse, at Henrik Qvortrup til hver en tid ville -og altid har gjort det samme. Bon Voyage, Qvortrup, fortsætter han.

Qvortrup får også et par ord med på vejen om dengang han 'kørte et parti i sænk med usande historier, før det overhovedet kom igang' - med henvisning til Ny Alliance.

Henrik Qvortrup mødte hemmelig Se og Hør-kilde
Henrik Qvortrup mødte hemmelig Se og Hør-kilde

- Nu tilføjer vi så lige, at du også var ham der tog Dansk Journalistik til et nyt lavpunkt. Det man gør i livet giver genlyd i evigheden. Det siger de i den film alle elsker. Din dårligdom fortjener at leve længere end hvad der ellers er tradition for i medieverdenen.

Tidligere på måneden havde Falktoft og Qvortrup et sammenstød på Twitter.Qvortrup: Jeg kan ikke afvise ulovligheder
Qvortrup: Jeg kan ikke afvise ulovligheder

Peter Falktoft, Henrik Qvortrup og Berlingskes chefredaktør Tom Jensen skulle efter planen mødes i Presselogen på søndag.


Du kan læse hele Peter Falktofts Facebook-indlæg her:LÆS OGSÅ: Monte Carlo-vært i krig med Berlingske

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx