Af - 18/09-16 19:47

Jim Lyngvild om tilbud til specialklasser: Jeg fik også altid at vide, at jeg var adfærdsvanskeligJim Lyngvild om tilbud til specialklasser: Jeg fik også altid at vide, at jeg var adfærdsvanskelig

Jim Lyngvild mener, at Aabybro Skole fejer deres dårlige beslutning ind under gulvtæppet, når de siger, at det var for eleverne i specialklassens egen skyld, at de skulle på tur, da Kronprinsesse Mary lagde vejen forbi.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Kronprinsesse Mary onsdag lagde vejen forbi Aabybro Skole, fik hun ikke lov til at hilse på skolens specialklasser.

De 27 elever var nemlig sendt på tur.

Beslutning har skabt debat, herunder på Facebook, hvor blandt andre modeguru Jim Lyngvild lørdag udtrykte sin foragt for beslutningen:

Hvad fanden er det for en syg holdning at have, skoleleder Kristina? At sende specialklasserne på udflugt for at "skærme og møde eleverne" er dog en syg holdning.

I den forbindelse inviterede Lyngvild samtlige 27 elever til en hyggelig dag på Ravnsborg og i Odense Zoo for egen regning - hvis de vil. Men det tvivler modemanden på:

- Jeg vil juble af glæde, hvis de takker ja til mit tilbud, men jeg regner ikke med at høre fra dem. De har travlt med at få alle mulige eksperter til at bekræfte dem i, at de gjorde det rigtige, da de sendte eleverne på tur, fortæller Jim Lyngvild til metroxpress, og giver udtryk for at være dybt uenig i skolens beslutning:

- Hvad skulle de skærmes for? Skolen fik besøg af en prinsesse og nogle PET-folk i én time, og det er altså ikke nogen stor omvæltning i et barns liv.

- Og det kan umuligt have været for Kronprinsesse Marys skyld, at man valgte at sende børnene væk. Det tager simpelthen kun én googlesøgning at finde ud af, at Mary netop arbejder med børn, der er udenfor og bliver mobbet.

Jim Lyngvild raser: Det er noget svineri
Jim Lyngvild raser: Det er noget svineri

Da metroxpress taler med Jim Lyngvild er det tydeligt, at han bliver personlig berørt af episoden:

- Det gør jeg, fordi jeg selv som barn oplevede, at folk talte sammen om mig, og sagde, at jeg var et problembarn og adfærdsvanskelig, mens jeg bare tænkte: 'Hallo, idioter! Jeg kan altså godt høre, hvad I siger, når I taler nedladende om mig i tredje person.'

- Når man er en ung knægt eller en ung pige har man ikke brug for at høre på de her ord. Man har bare brug for at være helt normal og kedelig.

Jim Lyngvild i vredesudbrud mod forældre: - Tag jer sammen!
Jim Lyngvild i vredesudbrud mod forældre: - Tag jer sammen!

Til spørgsmålet om Jim Lyngvild ikke blot inviterer børnene hjem på sin vikingeborg og i Odense Zoo på egen regning, for egen vinding skyld, svarer han:

- Nej, så havde jeg ventet med at lægge mit opslag op til søndag morgen klokken ti i stedet for sent lørdag aften klokken 23. Jeg følte mig rasende i øjeblikket og måtte dele det med det samme. Jeg har ikke selv kontaktet medierne, men jeg har jo bare 140.000 følgere.

Jim Lyngvild tilbudt vildt tv-job i Kina: Se hvilket program her
Jim Lyngvild tilbudt vildt tv-job i Kina: Se hvilket program her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx