Af - 05/08-16 12:31

Galleri: Her er de professionelle dansere til årets 'Vild med dans'Galleri: Her er de professionelle dansere til årets 'Vild med dans'

13. sæson af vild med dans byder blandt andet på et gensyn med danserne Sofie Kruuse og Marc Christensen.

Bildstrecke im Grossformat »
Karina Frimodt har tidligere svinget rundt med Uffe Holm, Rasmus Nøhr og fodboldspilleren John Faxe. Mads Vad har to gange tidligere vundet Vild med Dans - blandt andet med bordtennisspilleren Mie Skov. Sidste år dansede han Søs Egelin til en fjerdeplads, og året før var Paprika Steen hans dansepartner. Den professionelle danser har tidligere danset med sangeren James Sampson. Hendes ekskæreste Lai Yde mødte hun også i Vild med dans, hvor de to dansede med hinanden. Thomas Evers vandt Vild med Dans sammen med skuespiller Mia Lyhne, da programmet første gang løb over skærmen i 2005. Sidste år sejrede den professionelle danser igen, da han sammen med skuespilleren Ena Spottag vandt dansekonkurrencen. Sofie Kruuse blev landskendt, da hun i 2013 dansede med den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen. Nu er den professionelle danser tilbage i programmet. Den professionelle danser har blandt andet danset med rapperen USO. Michael Olesen er ikke bare kendt for at være en af de professionelle dansere i Vild med dans. Han har også dannet par med skønhedsdronningen Lisa Lents, som han i 2009 dansede med i programmet. Sidste år debuterede Mille Funk i Vild med dans, hvor hun dansede med politikeren Rasmus Jarlov. Her fik hun en smule kritik af Jens Werner for ikke at have nok dans i sin koreografi. Mille Funk og Rasmus Jarlov ikke kom langt i programmet,til gengæld vandt hun andenpladsen i en anden konkurrence samme år: Miss Danmark. Sidste år var der noget at 'se op til' for den professionelle danser Luise Crone Dons. Hun svingede nemlig hofterne med den tårnhøje basketspiller Chris Christoffersen. Ditte Ylva Olsen og Stephania Portalino. Morten Kjeldgaard har flere gange fået lov til at svinge rundt med en laber larve under sin medvirken i Vild med dans. Sidste år røg Frederik Nonnemann og dansepartneren Sharin Foo ud som det femte første par. Marc Christensen har tidligere svinget rundt med skuespilleren Charlotte Fich og svømmeren Jeanette Ottesen. Klik dig videre i galleriet og få svar. Ja, det er der ingen, der endnu ved. Det vil TV2 først afsløre i løbet af de kommende uger.

Klik dig gennem galleriet for at se, hvilke professionelle dansere, der skal være med i den 13. sæson af Vild med dans.

9. september begynder en ny sæson af Vild med dans, og det er nu blevet offentliggjort, hvilke professionelle dansere der skal svinge rundt med de kendte.

Blandt de 12 professionelle dansere er blandt andet Sofie Kruuse, der sidste år tog en pause fra programmet efter at have deltaget i to sæsoner. Også danseren Marc Christensen vender tilbage i den kommende sæson.

Desværre byder 13. sæson ikke på et gensyn med hverken Silas Holst eller Claudia Rex, der heller ikke var med sidste år.

Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs
Stephania Potalivos mors kendte skokæde truet af konkurs

Dette års Vild med dans bliver jubilæumsår for danseren Michael Olesen, der for 10. gang tager en kendis under sine dansevinger. Han er dog ikke den danser, der har medvirket i programmet flest gange. Den titel tilfalder Thomas Evers Poulsen, Mie Moltke og Mads Vad, der alle i år medvirker for 11. gang.

Klik dig gennem billedgalleriet øverst i artiklen for at se, hvilke professionelle dansere der medvirker i dette års Vild med dans.

Vild med Dans-stjerne skal giftes med sin 10 år yngre kæreste
Vild med Dans-stjerne skal giftes med sin 10 år yngre kæreste

LÆS OGSÅ: De mødte hinanden i 'Vild med dans': Nu er parret blevet gift

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx