08/05-18 20:24

Stephania Potalivo springer ud i nyt eventyr: - Det glæder jeg mig tilStephania Potalivo springer ud i nyt eventyr: - Det glæder jeg mig til

storybild

(Billede: Malene Porup)

Af Louise Andersen, Realityportalen.

Skuespillerinden er igang med en samtalebog, der udkommer som E-bog til juni.

Normalt er Stephania Potalivo kendt for sit skuespil, men der går ikke længe, før hun kan skrive forfatter på sit CV. Hun arbejder nemlig på en E-bog med livsstileksperten Michelle Kristensen.

»Bogen kommer til at handle om sundhed i alle mulige aspekter; ikke sådan kost og træning, men mere sådan om arbejde, sociale medier. Det bliver en samtalebog om hele denne her sammenligningskultur, vi har, og alle de her urealistiske mål, man måske skal have. Det glæder jeg mig til,« fortalte Stephania forud for 'Elle Style Awards' i denne uge.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min kæreste

Der er ikke sat en specifik målgruppe på bogen. Den er henvendt til alle kvinder, men den er nok mest relevant for den lidt yngre generation.

»Den er god til unge kvinder, men jeg tror også, at ældre kvinder kan læse den. Vi taler lidt om alle, men det er måske lidt nemmere for folk, som er lidt ældre, at fungere i hele denne her digitale verden, end det er for helt unge mennesker,« fortæller Stephania og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye 'De unge mødre'-deltagere er i familie

»Vi fortæller om vores erfaringer og ting, vi stadig kan gå og deale med, men også, hvad vi har erfaret hjælper. Vi er meget åbne og ærlige.«

E-bogen udkommer til juni, og meget tyder på, at de to forfattere allerede har fået et rigtig fint forhold til hinanden. Se bare herunder:

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx