01/03-18 17:27

Irina bekræfter 'Paradise'-deltagelse: Det føles helt rigtigt Irina bekræfter 'Paradise'-deltagelse: Det føles helt rigtigt

Hvem glæder sig?

storybild

Irina var ikke i tvivl, da hun fik tilbudt en billet til Mexico af TV3.

I går var der forpremiere på den nye sæson af 'Paradise Hotel', som kan ses på TV3 fra i aften. Her dukkede Irina Olsen op på den røde løber, og nu bekræfter hun, at hun deltog, fordi hun også er med i den kommende sæson af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Irina afslører planlagt graviditet

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

'Wow, hvor havde jeg det sjovt igår, og jeg har sådan glædet mig til at afsløre det her. Jeg er nemlig med i denne nye sæson! Det er altså mange år siden, at jeg har været med i reality-shows, så det her er helt specielt, og I ved også, hvor overvejende jeg er med ting. Det føltes altså helt rigtigt at tage derned, og jeg synes selv, at det var pretty godt gået af mig, da jeg var nede i Mexico, at jeg kunne holde det hemmeligt for alle,' skriver Irina på sin blog.

Helt hemmeligt har det dog ikke været, idet det allerede i december kom frem, at Irina dukker op på hotellet i den nye sæson. Hun skal fungere som mentor for pigerne på hotellet, når der skal afholdes Miss Paradise. Efter en kort gæsteoptræden forlader Irina igen hotellet.

LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe afslører: Derfor fik jeg luder-tatovering

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx