Af - 07/01-16 16:28

Kokken afslører supermodels hemmelige kostplanKokken afslører supermodels hemmelige kostplan

Kendisparrets kok afslører deres kostvaner.

Bildstrecke im Grossformat »

De er et af verdens rigeste par, og så lever de ekstremt sundt. Det har deres private kok netop afsløret i et nyt interview med Boston.com.

Der er tale om den amerikanske fodboldspiller Tom Brady og supermodellen Gisele Bündchen, der begge lever af, at deres kroppe er på toppen.

Fedmeoperationer øger vægttab - og genindlæggelser
Fedmeoperationer øger vægttab - og genindlæggelser

- 80 procent af deres kost består af grøntsager. Jeg køber kun de mest friske af slagsen. Hvis de ikke er økologiske, så bruger jeg dem ikke.

- Derudover bruger jeg kun fuldkornsprodukter: brune ris, quinoa, hirse og bønner, fortæller parrest kok Allen Campbell til Boston.com.

- De sidste 20 procent er magert kød. Græsfodret kvæg, and og kylling. Hvis jeg laver fisk, er det mest vild laks, siger kokken og afslører desuden, at han steger familiens mad i kokosolie.

Derudover er der en række ting, som familien holder sig langt fra. Disse ting spiser familien IKKE:

Hvidt sukker, hvidt mel, kaffe, koffein og mælkeprodukter.

Forskning: Derfor skal du ikke gå på slankekur
Forskning: Derfor skal du ikke gå på slankekur

Overraskende nok holder familien sig også fra grøntsager som tomater, svampe, aubergine og peberfrugter. De er en del af natskyggefamilien, og det er derfor, de ikke er gode, siger Allen Campbell.

- De her grøntsager er ikke anti-inflammatoriske. Jeg bruger måske tomater én gang i måneden, men de er skyld i inflammation (betændelse i kroppen, red.).

LÆS OGSÅ: Ny forskning slår fast: Du kan sagtens spise fed mad og tabe dig!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx