Af - 22/09-16 20:17

Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'

- Nogle gange kan jeg tænke, "Hvor ville det være fedt, hvis jeg var jomfru", fortæller Fie Laursen i sin videobrevkasse.

For to uger siden hang metroxpress' journalist ud med Fie Laursen en hel dag. Se her hvad den kendte blogger får dagen til at gå med. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Jeg er 21 år, og jeg er stadig jomfru. Det har jeg det rigtig skidt med, og jeg vil gerne have det overstået, så jeg ikke føler mig så udenfor. Hvad skal jeg gøre?

Sådan lyder et af spørgsmålene til Fie Laursen i forbindelse med, at bloggeren har åbnet en videobrevkasse på JuicyPlay.

Fie Laursen på hospitalet: Troede at jeg skulle dø
Fie Laursen på hospitalet: Troede at jeg skulle dø

Fie Laursen råder den 21-årige til at tage det roligt og vente på, at det rigtige øjeblik opstår med den rette person.

Det råd giver hun blandt andet på baggrund af sin egen erfaring.

- Nogle gange kan jeg tænke, "Hvor ville det være fedt, hvis jeg var jomfru", fortæller Fie Laursen i hendes videobrevkasse.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte.

Den kendte blogger afslører nemlig, at hun ikke selv har de bedste minder fra hendes første gang.

Jeg husker selv min første gang, og jeg havde ikke den bedste oplevelse.
Det fortæller hun.

Men det er ikke den eneste seksuelle oplevelse, som Fie Laursen gerne ville være foruden. Bloggeren afslører nemlig, at det kunne være fedt, hvis hun "lige kunne strege nogle folk ud" i forbindelse med hendes seksuelle erfaringer.

På fredag skal Fie have lavet dette ved sin krop
På fredag skal Fie have lavet dette ved sin krop

Metroxpress hang ud med Fie Laursen en hel dag. Øverst i artiklen kan du se den første del af dagen, og herunder kan du se, hvad Fie Laursen fik den sidste del af sin dag til at gå med.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg følte mig bedre end andre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx