Af - 08/07-15 13:23; Opdateret: 08/07-15 15:18

Reality-baby på vej: - Jeg vidste ikke, jeg var gravidReality-baby på vej: - Jeg vidste ikke, jeg var gravid

Monique von Appen fra 'Paradise Hotel' venter barn med Mark Bøgelund fra 'Big Brother'.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kom som et chok for 'Paradise Hotel'-vinderen Monique von Appen, men den er god nok: Hun er gravid.

Det bekræfter den 22-årige paradiso over for metroxpress. Hun er 11 uger henne.

- Jeg er rigtig glad. Jeg har altid gerne ville have børn, før jeg blev 25 år, og jeg er imod abort, så det var ikke en mulighed, siger Monique von Appen.

TV3 søger nye paradisoer: Vi ryster posen i år
TV3 søger nye paradisoer: Vi ryster posen i år

Faderen er den 20-årige tidligere 'Big Brother'-deltager Mark Bøgelund. Parret har kun været sammen i fire måneder, men han har allerede erklæret, at han støtter sin kæreste i beslutningen om at få barnet.

- Han var lidt i chok til at starte med, men sagde også samtidig at han ville støtte mig ligegyldigt, hvilket valg jeg tog. Det var jeg rigtig glad for, siger hun.

De kommende forældre: Mark og Monique. Billede: SBS / TV3

Nyslået 'Paradise'-vinder tager sin nye 'Big Brother-kæreste med til 'Robinson'
Nyslået 'Paradise'-vinder tager sin nye 'Big Brother-kæreste med til 'Robinson'

Drukket og sultet
Monique von Appen var ni uger henne, da hun fandt ud af, at hun var gravid, og det betyder, at hun både har drukket sig fuld til 'Paradise Hotel'-fester herhjemme i Danmark og sultet som deltager i den kommende sæson af 'Robinson Ekspeditionen', fordi hun ikke var klar over, at hun var gravid.

- Jeg har udsat mit barn for lidt af hvert, men lægerne siger, at det ser fint ud og har det godt. Det er en mega lettelse for mig, og nu er det selvfølgelig slut med alkohol, siger den kønne blondine, der altså snart kan kalde sig mor.

'Paradise' er afgjort: - Jeg overvejede at smide kuglen
'Paradise' er afgjort: - Jeg overvejede at smide kuglen

Det eneste, der ærgrer hende, det er, at historien ikke har ramt medierne med hendes egen gode vilje. Monique von Appen fortæller, at hun kun valgte at stå frem og fortælle om sin graviditet, fordi hun følte sig presset til det.

- Nej, jeg er ikke glad for, at det allerede er ude, men Realityportalen fandt ud af det og truede med at offentliggøre historien, så jeg kunne ligeså godt selv gøre det. Jeg ville gerne have ventet i hvert fald en måned, så jeg kunne få foretaget en nakkefoldsskanning først, forklarer hun.

Hos Realityportalen undrer man sig over Monique von Appens kritik.

- Vi har på intet tidspunkt truet hverken Monique eller Mark til at offentliggøre nyheden. Vi tilbød endda at holde historien tilbage, indtil de var klar til selv at fortælle den. Vi fortalte dem dog, at vi havde nok oplysninger til en historie, da flere kilder uafhængigt af hinanden bekræftede historien. Men vi har aldrig sagt, at vi ville køre historien udenom dem, siger chefredaktør Jeanet Rosenkjær, der også forklarer, at man af hensyn til parret først kørte historien, da Monique selv havde offentliggjort den på sin blog .

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Politiet leder efter flere...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx