Af - 05/03-14 10:05

'X Factor'-vinder indlagt med depression'X Factor'-vinder indlagt med depression

Da Sarah Skaalum vandt 'X Factor' i 2011, led hun af angst. Siden udløste det en depression, og hun blev indlagt på Herlev Hospital.

storybild

(Billede: NYMANN BO)

De fleste kender historien om Sarah Skaalum, der vandt 'X Factor' i 2011, udsendte et album, men herefter endte med at arbejde i 'Build-A-Bear' i Tivoli.

Lina Rafn efter nyt nederlag: Skift mig ud!
Lina Rafn efter nyt nederlag: Skift mig ud!

Hvad de færreste nok ved er, at Sarah midt i det hele kæmpede med ensomhed og stærk depression. Så stærk at hun efter et besøg hos lægen i december 2012 lod sig indlægge på Børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling på Herlev Hospital, fortæller Sarah i dag til ugebladet Her & Nu.

- Jeg var indlagt i fem måneder. Og så blev jeg 18. Det betød, at jeg skulle fra børne- og ungesystemmet over i voksensystemet. Og det er noget helt andet. Mange af dem, man her omgås med, er folk mellem 30 og 50 år i stedet for nogen på ens egen alder. De her mennesker er et helt andet sted med deres sygdomme. Der er mange af dem, der har gået med det i så mange år, at de aldrig kommet ud af det. Og der kommer jeg så ind, fit for fight og vil vinde over det her, men der er en helt anden tilgang til tingene. Så jeg røg ned igen, da jeg blev udskrevet, siger hun til Her & Nu.

'X Factor': Så travlt har deltagerne
'X Factor': Så travlt har deltagerne

Allerede før Sarah stillede op i 'X Factor' var hun ramt af angst.

MX.dk prøver at få en kommentar fra DR. Hvorfor lod man Sarah stille op, hvis hun ikke havde det godt?

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Fie: Jeg var tæt på at give op

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx