Af Katrine Frederikke Wandrup - 14/07-17 18:26

Hollywood-stjerne i kæmpe nedtur - erkender misbrugHollywood-stjerne i kæmpe nedtur - erkender misbrug

Hollywoodskuespilleren Shia LaBeouf, som er kendt fra blandt andet ’Transformers’ og ’Nymphomaniac’, skriver i et åbent brev på det sociale medie Twitter, at han aktivt arbejder på at blive ædru.

storybild

Skuespiller Shia LeBeouf i Savannah, Georgia, den 8. juli 2017. Forbryderfoto fra Chatham County Sheriff's Office. (Billede: HANDOUT)

I samme brev undskylder han også overfor de betjente, der anholdt ham og over den hændelse, som i første omgang førte til hans tilbageholdelse lørdag sidste uge.

’Jeg skammer mig dybt over min opførsel og kan ikke undskylde den med noget. Jeg ved ikke, om disse breve deles for ofte eller ikke ofte nok, men jeg er sikker på, at mine handlinger bør afføde en dybfølt undskyldning til de betjente, der arresterede mig, og jeg er taknemmelig for deres tilbageholdelse af mig. Alvorligheden af mine handlinger er jeg ikke blind for,’ skriver han i brevet og fortsætter:

’Min åbenlyse respektløshed overfor autoriteter er som minimum problematisk og fuldstændig ødelæggende i værste tilfælde. Det er et nyt lavpunkt. Et lavpunkt jeg håber, er bunden.’

’Jeg har kæmpet med min afhængighed (af alkohol, red.) offentligt alt for længe, og jeg tager aktivt skridt mod at sikre min ædruelighed, og jeg håber, jeg vil blive tilgivet for mine fejl.’


Den 31-årige skuespiller blev lørdag morgen sidste uge anholdt i Georgia, USA, efter at være blevet anmeldt for uordentlig adfærd, obstruktion og offentlig fuldskab, efter han angiveligt blev aggressiv og bandede af en tilfældig forbipasserende, da denne ikke ville give ham den cigaret, han bad om.

På et overvågningsbånd, som TMZ er i besiddelse af, kan Shia LaBeouf høres råbe af en sort, kvindelig betjent, hvor han blandt andet siger:

»Du sætter en hvid mand i en celle for hvad? Din fucking kælling. For at spørge en sort mand om en cigaret? Det er et frit land. Jeg betaler min skat din dumme kælling. Du kommer til at møde min advokat.«

Det er langt fra første gang, skuespilleren er blevet anholdt. Han er tidligere blevet anholdt på grund af gadeslagsmål, overfald og fuldskab i offentligheden. Tilbage i januar blev han arresteret under en protest mod præsident Trump, hvor en kontrovers mellem skuespilleren og en ukendt mand udviklede sig.

Han har også tidligere udtalt, at hans usunde forhold til alkohol flere gange har været ved at ødelægge hans karriere, og at han dengang havde været ædru i omkring et år. Dog tyder meget på, at stjernen er faldet i, men nu igen arbejder på at overvinde sit misbrug.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx