Af - 19/06-17 22:52

Rasmus Seebach jubler: 'Jeg elsker virkelig at være far'Rasmus Seebach jubler: 'Jeg elsker virkelig at være far'

Rasmus Seebach elsker at være far, og sønnen skal med til sommerens koncerter.

storybild

Rasmus Seebach nyder familielivet. (Billede: Scanpix)

Musikeren glæder sig til, at sønnen Holger for første gang skal opleve sin far på scenen.

Når Grøn Koncert til sommer turnerer rundt i det ganske danske land, er det hele 35. gang. Kun mandlige musikere er på artistlisten i år, og her kan du blandt andet glæde dig til at høre Scarlet Pleasure, Christopher og Rasmus Seebach. Sidstnævnte er netop kommet tilbage fra barsel, som han har nydt med kæresten Julie Teglhus og deres fem måneder gamle søn, Holger.

STORT GALLERI: Sådan var ‘Nybyggerne’-parrets bryllup

»Det går så godt med at være far. Jeg elsker det virkelig. Holger er bare så sød, og jeg synes, det er fedt at hænge ud med ham. Det er noget, jeg virkelig prioriterer,« fortalte musikeren til pressemødet for Grøn Koncert torsdag og påpegede, at sønnen har bragt ham og kæresten tættere sammen.

»Jeg elsker Julie endnu mere nu, end jeg gjorde før, efter vi har fået Holger sammen. Vi har det så godt og nyder bare vores lille familieliv. Jeg er også virkelig stolt af hende, da hun er en helt fantastisk mor,« slog Rasmus fast.

SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes nye kæreste står frem

Holger skal med til Grøn Koncert
Selvom han nu skal landet rundt med Grøn Koncert betyder det dog bestemt ikke, at han ikke får familien at se.

»Jeg har talt med Julie om, at jeg synes, at Holger hvert fald skal med, når jeg skal spille i København. Vi skal bare lige have købt sådan nogle gode hørebøffer, så han ikke får øreskader. Jeg glæder mig virkelig til at have ham med, da det også vil være første gang, han ser mig optræde på scenen,« fortalte en glad Rasmus og forklarede, at musik fylder meget i sønnens hverdag.

»Jeg kan mærke, at det tit er det, der leder hans opmærksomhed over, og det, han synes, er sjovt. Så han ser mig tit synge og danse derhjemme, så det bliver nok ikke uvant for ham at se mig på en scene,« grinte den stolte far og tilføjede, at der forhåbentlig også bliver tid til lidt sommerferie med familien, når turneen med Grøn Koncert er slut.

LÆS OGSÅ: Sjov video: Sådan luller Seebach sønnike i søvn

LÆS OGSÅ: Oliver og Gunnvør sammen igen

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Armstrong betaler kæmpe millionbeløb...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx