Af - 24/11-16 19:53; Opdateret: 24/11-16 20:03

Linse om Moppers begravelse: - Det er ikke sikkert, det er helt lovligtLinse om Moppers begravelse: - Det er ikke sikkert, det er helt lovligt

Linse Kessler fortæller i et interview, at Mopper ikke ønskede at blive begravet på en kirkegård.

Bildstrecke im Grossformat »

Det var en følelsesladet Linse Kessler, der her til aften gæstede Aftenshowet på DR.

Her blev smil kortvarigt fortrængt af tårer, der så ud til at presse sig på, da hun skulle sætte ord på, hvad hendes afdøde mor har betydet for hende samt fortælle, hvor meget det betyder for hende, at utallige danskere har kondoleret, efter at Ann Patricia ”Mopper” Christiansen gik bort mandag aften 78 år gammel.

- Jeg har det ad helvedes til. Mit hjerte er flået ud af kroppen på mig, og jeg er frygtelig ked af det, sagde hun indledningsvis i det direkte interview.

- Men jeg er stadigvæk Linse, og jeg kan sagtens smile og grine. Men når det vender tilbage, så får jeg helt ondt i maven, lød det.

Linse Kessler fortæller, at hun er overrasket over, at så mange danskere har taget del i hendes og familiens sorg.

Linse taler ud om 'Moppers' død på DR1 i aften
Linse taler ud om 'Moppers' død på DR1 i aften

- Det kommer bag på mig, at det er så massivt. Jeg bliver så glad for, at så mange er glade for min mor. Det hjælper mig rigtig meget. På en time får jeg 100 kram, når jeg går på gaden, lød det taknemmeligt fra Linse.

- Der kom en lille pige gående i aftes, da jeg gik med min hund. Hun sagde, “ved du hvad, Linse? Det skal nok gå - du skal ikke være ked af det,” lød det fortsat fra Linse om et af de tilfælde, hvor fremmede har forsøgt at trøste hende.

Linse fortalte videre i interviewet, at familien kommer til at holde en privat ceremoni, hvor de kan tage endeligt afsked med ‘Mopper.’

Derfor må sørgende, der ønsker at udvise medlidenhed med familien, sætte lys ved Moppers opgang, lød opfordringen fra Linse, der videre fortalte, at hendes mor ikke ønskede at blive begravet på en kirkegård.

- Mopper tror ikke på en Gud, lød det fra Linse, der sluttede interviewet af med at antyde, at familien overvejer at finde en alternativ måde at begrave familiens matriark på.

- Hun har sagt, at det sidste, jeg måtte gøre, var at sætte hende ind i en kirke, hvor folk græder over det.

TV3: Mopper får sit helt eget hyldestprogram
TV3: Mopper får sit helt eget hyldestprogram

- Det bliver på vores måde. Vi holder det for os selv. Det er ikke sikkert, at det er helt lovligt, lød det, hvorefter vært Mark Stokholm måtte bede hende gentage.

Det afværgede Linse dog med et smil.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx