Af - 01/06-16 17:23

Simon Jul i ærligt interview: Haft sex med mænd og besøgt swingerklubberSimon Jul i ærligt interview: Haft sex med mænd og besøgt swingerklubber

Simon Jul åbner op for en helt ny side i et interview med Alt for damerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Simon Jul har tidligere fortalt, hvordan han har købt en bondegård på Djursland, hvor han vil til at afholde kurser.

Komiker og radiovært Simon Jul har gang i den helt store livsændring med nyt liv som landmand på Djursland og i den forbindelse har han valgt at åbne op om sit sexliv til ugebladet Alt for damerne.

Simon Jul overrasker: Her er hans nye liv
Simon Jul overrasker: Her er hans nye liv

Den 39-årige multikunstner fortæller blandt om sin vilde ungdom hvor alt skulle prøves.

- Når normale mennesker sagde "Crazy shit, det er klamt," så ville jeg prøve det, jeg ville ind i det, jeg ville mærke det. Derfor afprøvede jeg også min homoseksualitet i starten af 20'erne og var sammen med flere mænd. Det var ikke noget, jeg havde lyst til at snakke med folk om dengang, og ved at eksperimentere med det fandt jeg ud af, at det sgu ikke lige var min ting. Derefter begyndte jeg at synes, at fisserne duftede godt igen, lyder det fra Simon Jul der også afslører at han har været gæst i flere swingerklubber.

- Jeg har været i store swingerklubber to-tre gange, og der står man og klæder om side om side, ligesom inden man skal til svømning eller badminton – nogle står måske og strækker ud, og andre tager knæbind på, for nu skal den sateme have en over nakken. Det kan være lidt grinagtigt, men til gengæld er jeg kæmpefan af såkaldte lounges – altså private selskaber, hvor du skal inviteres. Det er superliderligt, og jeg kan kun anbefale det – især for par, som måske har fået nogle børn, så deres seksualitet står lidt stille.

Simon Jul fortæller at det modsat folks fordomme er helt almindelige mennesker der besøger swingerklubberne.

– Når man siger, man har været i klub, tænker folk "Ad! Det er sådan nogle virkelig klamme typer." De mennesker, der er der, er fuldstændig lige så normale mennesker som dig og mig – det kunne være din nabo, din underbo, dine ungers børnehavepædagog, det er alle slags mennesker, men mennesker som alle har valgt at gøre deres seksualitet mere rummelig, end de fleste andre mennesker tillader.

Han tager det heller ikke så tungt at de andre swinger-medlemmer ved hvem han er i forvejen.

- Så har det måske været en joke under morgenmaden: "Det var sgu da meget sjovt, det var dig, Simon Jul. Det skal vi hjem og fortælle ungerne," og så griner vi alle sammen, for det ved vi, at det skal de selvfølgelig ikke.

Læs mere i det nye Alt for damerne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx