Af - 22/07-15 11:55

Fie Laursen tog kokain: Jeg rystede og hyperventileredeFie Laursen tog kokain: Jeg rystede og hyperventilerede

- Jeg troede, jeg skulle dø, og jeg var så bange, at jeg rystede og hyperventilerede med tåre ned af mine kinder, siger Fie Laursen.

storybild

Bloggeren Fie Laursen (Billede: Polfoto/arkiv)

- Ja, jeg har prøvet det én gang! Hvorfor? Det er noget, jeg altid havde sagt, jeg ikke ville, men noget jeg var fuld og dum nok til at gøre. Den ene aften gav mig en lærestreg, som jeg aldrig glemmer.

Sådan skriver bloggeren Fie Laursen i et åbenhjertigt indlæg, hvor hun indrømmer, at hun har taget kokain.

Kendis-blogger i modvind: Du skulle prøve et rigtigt arbejde
Kendis-blogger i modvind: Du skulle prøve et rigtigt arbejde

Det sker efter et tidligere blogindlæg, hvor hun forklarede, at hun har måtte droppe mange af sine nye 'Paradise'-bekendtskaber, fordi de tager hårde stoffer.

- Nu går stortset alle de personer amok, som er på stoffer, og siger at jeg spiller hellig og udstiller folk – jeg vil ikke mene at jeg udstiller folk, skriver Fie Laursen og fortæller om da hun prøvede kokain.

Det gik nemlig virkelig galt.

- Jeg fik en kokainforgiftning, og det vil jeg gerne indrømme. Nej, jeg er ikke stolt af det, men jeg vil heller ikke fremstå hellig. Jeg var RIGTIG dårlig, og heldigvis har jeg et tæt forhold til mine forældre, så jeg vækkede min mor om natten og forklarede hende situationen.

- Hun var rigtig skuffet og ked af det, men vi måtte bare fokusere på, at jeg fik det bedre og ringede akut til lægevagten. Jeg lærte fra den oplevelse, og siden da har jeg været endnu mere imod stoffer end før, skriver Fie Laursen.

Kendt blogger: - Jeg er blevet hacket
Kendt blogger: - Jeg er blevet hacket

Det er ikke let at tænke tilbage på den aften, fortæller hun, men omvendt så føler hun også, at det er vigtigt, at læserne forstår, hvor farlige stoffer kan være. Derfor beskriver hun også detaljeret, hvordan hendes kokainforgiftning føltes.

- Jeg sad på min seng og følte pludseligt, jeg ikke kunne trække vejret ordentligt, havde en uro inden i, brystsmerter, kvalme og forvirring. Det var den mest ubehagelige og skræmmende aften i mit liv!!! Jeg troede, jeg skulle dø, og jeg var så bange, at jeg rystede og hyperventilerede med tåre ned af mine kinder.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen frygter kriminel stalker: Må flytte fra hjemmet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx