Af LISE NYGAARD, REALITYPORTALEN - 30/06-17 10:15; Opdateret: 30/06-17 10:29

Christiane raser over SKAT: 'Jeg føler, jeg skal betale overpris, når jeg netshopper'Christiane raser over SKAT: 'Jeg føler, jeg skal betale overpris, når jeg netshopper'

Skat og afgifter tager glæden ved shopping fra Christiane Schaumburg-Müller.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten blev mor i sensommeren 2016. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det er åbenbart rapperens taleevner, som Christiane er faldet for, afslører hun i et nyt interview med Alt for Damerne. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

Mange sukker efter en garderobe lig Christiane Schaumburg-Müllers, som indeholder alt fra store skrud til klassiske buksedragter. Det er også en garderobe, iværksætteren har brugt mange timer på internettet for at skabe.

KLIK VIDERE I GALLERIET OG LÆS MEGET MERE OM CHRISTIANE SCHAUMBURG-MÜLLER.

– Jeg er glad for netshopping, og jeg synes, at nettet har gjort det muligt for mig at være original. Engang var det indkøberne til butikker, der fandt de små brands. Nu lever vi i en tid, hvor de fysiske multibrandbutikker er ved at dø ud – i stedet er det flagshipstores, der møver sig frem.

– Så web er vejen frem, hvis man skal finde de gode tilbud og de skjulte talenter. I Danmark, på min computer, kan jeg sidde og finde en designer i Thailand og købe via hans webshop, skriver Christiane på ChriChri.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny redder kræftramte børn

Raser over Told og Skat

Men på trods af internettets mange fristende tilbud holder Christiane ofte pungen i lommen.

– Størstedelen af de webshops, jeg ender på, er altid placeret uden for Europa – og så er der noget, der hedder told og skat, som går ind og forvirrer min købelyst, skriver hun i indlægget, der har fået titlen: “Ahhhhhh …. told og skat mig i R+&#%€ven“.

Derefter regner Christiane sig frem til, at hun vil ende med at betale 2325 kroner for en kjole, der oprindeligt kostede 1500 kroner.

– Det er altså på ingen måde den pris, jeg blev lokket af længere – og på ingen måde et godt tilbud. Jeg føler faktisk, at jeg skal til at betale overpris i forhold til varens reelle værdi.

SE BILLEDERNE: Her er Linses søstre

Ikke venner med Google

Men når Christiane har forelsket sig i en kjole på internettet, bliver hun stædig, og hun har prøvet diverse tilføjelser i sin Google-søgning for at frasortere webshops udenfor Europa.

– Når jeg for eksempel googler ‘red silk dress’, så kommer der en masse amerikanske ‘.com’-webshops op – måske fordi de er størst og har råd til at lave SEO, der kan give dem en god placering på google – og hvis jeg så skriver ‘red silk dress European webshop’, fordi jeg ikke vil se sider, der er baseret uden for Europa, så kan Google ikke rigtigt finde ud af, hvad jeg mener. Så her er Google ikke min ven, skriver hun.

Men på trods af begrænsningerne er det altså lykkedes Christiane at skabe en af landet mest misundelsesværdige garderober.

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx